Companii

C&A si la Braila

3 apr. 2012 < 1 min

C&A si la Braila

Reading Time: < 1 minut

De joi, 5 aprilie, la Braila, in centrul comercial Promenada Mall, retailerul international (de origine olandeza) C&A isi deschide al 19-lea magazin.

Intins pe osuprafata de 1.250 de metri patrati, noul magazin C&A ofera, la debutul pe piata locala, reduceri de 20% in intervalul 5-8 aprilie.

Promenada Mall Braila reprezinta componenta principala a parcului comercial European Retail Park Braila, alaturi de alti trei mari operatori: Altex, Carrefour si Bricostore. Promenada Mall a intrat in portofoliul fondului de investitii sud-african New Europe Property Investments (NEPI) in 2009. In urma unei investitii in valoare de 7,2 milioane de euro, centrul comercial a devenit, anul trecut, principala destinatie de cumparaturi si divertisment din sud-estul Romaniei, si unul dintre cele mai mari proiecte regionale de retail la nivel national.

C&A a fost infiintat in anul 1841 intr-un orasel din Olanda, iar in Romania a venit in 2009. In prezent, C&A este un retailer de modainternational, cu 1.500 de magazine in 20 de tari europene. C&A este o firmaa COFRA Holding AG, care are sediul central in Elvetia.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: