Antreprenori by eMAG Lifestyle

Călătorește, mănâncă, iubește!

12 iun. 2019 2 min

Călătorește, mănâncă, iubește!

Reading Time: 2 minute

Excursii cu barca sau caiacul, peisaje încântătoare, bucate tradițonale și, poate cel mai important liniștea inexistentă în marile orașe sunt doar câteva dintre ingredientele cu care pensiunea „Doi Căpitani” nu numai vă va schimba percepția despre vacanțele în Delta Dunării, dar vă va face să vă îndrăgostiți iremediabil de aceste locuri.

Dacă vremea tot mai frumoasă de afară vă face încet-încet să vă amintiți de zilele plăcute de concediu și să vă doriți iar să plecați undeva departe de agitația din marile orașe, să stați la soare și să nu vă mai sune telefonul ca într-un call center, atunci foarte probabil că a sosit vremea să vă programați următoarea vacanță. Și, nu este așa că vă doriți un loc cu soare, liniște și mâncare bună, dar aproape de casă, unde să vă încărcați bateriile? Atunci, pensiunea „Doi Căpitani” din Delta Dunării este exact ceea ce căutați. Este în comuna Crișan, la nici 40 de kilometri de Tulcea, pe malul drept al Dunării, în mijlocul unui labirint de canale, plauri și stufăriș, mustind de viață sălbatică.

Pensiunea „Doi Căpitani” este locul ideal pentru o scurtă vacanță în familie sau cu prietenii, dar și pentru evenimente speciale, conferințe sau team-building-uri. Este una dintre cele mai cochete pensiuni din deltă, are o piscină spațioasă, iar preparatele de aici îi vor face chiar și pe cei mai pretențioși gurmanzi să se lingă pe degete și să mai ceară o porție. Restaurantul are un meniu bogat, în paginile acestuia putând găsi preparate delicioase și cei care nu se dau în vânt după produsele din pește, însă „vedete” sunt legumele bio proaspăt culese din grădina proprie a pensiunii și peștele sălbatic prins de pescarii deltei.

Vinoteca pensiunii adăpostește și vinuri deosebite, unele sticle rare, numai bune să vă bucurați de ele cu prietenii sau familia. Apartamentele de la pensiunea „Doi Căpitani” sunt mari, aerisite, așezate pe două niveluri, toate spațiile fiind dotate cu aer condiționat și cu unele dintre cele mai frumoase colecții de pictură contemporană românească.

Dacă sunteți în căutarea unui loc frumos, cochet, unde să vă bucurați de liniște, soare, piscină și un vin bun, atunci Pensiunea „Doi Căpitani” este soluția ideală pentru o evadare perfectă, aceasta fiind una dintre cele mai surprinzătoare pensiuni din deltă, care vă va schimba cu siguranță percepția despre vacanțele în Delta Dunării.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: