Stiri Tech

Calatoria, rezervata din iPhone

5 aug. 2014 < 1 min

Calatoria, rezervata din iPhone

Reading Time: < 1 minut

Agentia e turism online Tripsta a lansat o aplicatie gratuita pentru rezervarea de calatorii, destinata dispozitivelor iPhone.

Prin intermediul noii aplicatii, ce este disponibila gratuit incepand cu 4 august 2014, utilizatorii au posibilitatea sa caute si sa rezerve bilete catre orice destinatie. Aplicatia este disponibila pe plan international in cadrul App Store si in noua limbi: engleza, rusa, germana, franceza, italiana, spaniola, turca, poloneza si romana.

“Am dezvoltat aplicatia pentru a raspunde nevoilor utilizatorilor nostri, in conditiile in care acestia folosesc tot mai mult dispozitivele mobile pentru a-si rezerva biletele de avion. De altfel, rezervarile facute pe platforma Tripsta prin intermediul dispozitivelor mobile au crescut cu 53,6% in 2013”, declara Pantos Papazoglou, Mobile Product Manager Tripsta si coordonator al echipei care a devoltat aplicatia mobila.

Noua Tripsta App le permite utilizatorilor sa selecteze destinatia dorita, data de plecare si cea de intoarcere, dar si numarul de pasageri alaturi de care vor efectua calatoria. In functie de preferintele si alegerile utilizatorilor, rezultatele cautarilor sunt afisate fie in functie de pret, fie in functie de momentul plecarii. Aplicatia include si optiuni suplimentare care permit realizarea de cautari specifice, in functie de linia aeriana si de suma maxima pe care utilizatorul doreste sa o plateasca pentru bilete.

Tripsta App este compatibila cu dispozitivele care ruleaza sistemul de operare iOS7 si pe cele superioare (cum ar fi iPhone 4/4S si iPhone 5/5S), ecranul aplicatiei adaptandu-se in functie de dispozitiv.

Rezervarile realizate prin intermediul Tripsta App beneficiaza de un discount de 10 euro. Aplicatia Tripsta App – care figureaza deja in sectiunea ”Best New Apps” a UK App Store.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: