Lifestyle Stiri

Campari aduce în prim plan video-cocktailul

27 apr. 2017 2 min

Campari aduce în prim plan video-cocktailul

Reading Time: 2 minute

Calendarul Campari devine Campari Red Diaries, un produs de pionierat artistic. Prin intermediul unei serii de 13 scurt-metraje artistice, în regia lui Paulo Sorentino şi a lui Ivan Olita, noul produs aduce în lumina reflectoarelor o serie de video-cocktail-uri.

Poveștile sunt surprinse într-o atmosferă de film noir, scrisă şi regizată de Paolo Sorrentino, ce îl are pe Clive Owen în rol principal.

Prima poveste – Killer in Red – este completată de o colecţie de 12 video-cocktail-uri, regizate de italianul Ivan Olita, ce aduc la viaţă arta şi flerul a 14 barmani internaţionali.

Scurt-metrajele sunt disponibile în exclusivitate pe canalul oficial de YouTube al Campari.

Campari este o băutură aflată în portofoliul grupului Campari, un jucător important în sectorul băuturilor, cu o gamă ce cuprinde peste 50 de brand-uri de băuturi alcoolice premium şi superpremium răspândite la nivel global, regional şi local. La nivel global, se remarcă Aperol, Appleton Estate, Campari, SKYY, Wild Turkey şi Grand Marnier.

Grupul a fost fondat în 1860 şi astăzi este al şaselea cel mai mare jucător la nivel mondial în industria de băuturi spirtoase premium. Grupul are o distribuţie globală, cu vânzări în peste 190 de ţări din întreaga lume, fiind lider în Europa şi America. Cu sediul central în Milano, Italia, Campari deţine 18 fabrici şi 4 crame de vin în întreaga lume şi are propria reţea de distribuţie în 19 ţări. Grupul are aproximativ 4.000 de angajaţi. Acţiunile societăţii-mamă, Davide Campari-Milano SpA (Reuters CPRI.MI – Bloomberg CPR IM), au fost listate la Bursa de Valori italiană din anul 2001. 

În România, Campari este importat și distribuit de PPD România.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: