fbpx
Lifestyle Stiri

Campari aduce în prim plan video-cocktailul1 min

27/04/2017 2 min read

Campari aduce în prim plan video-cocktailul1 min

Reading Time: 2 minute

Calendarul Campari devine Campari Red Diaries, un produs de pionierat artistic. Prin intermediul unei serii de 13 scurt-metraje artistice, în regia lui Paulo Sorentino şi a lui Ivan Olita, noul produs aduce în lumina reflectoarelor o serie de video-cocktail-uri.

Poveștile sunt surprinse într-o atmosferă de film noir, scrisă şi regizată de Paolo Sorrentino, ce îl are pe Clive Owen în rol principal.

Prima poveste – Killer in Red – este completată de o colecţie de 12 video-cocktail-uri, regizate de italianul Ivan Olita, ce aduc la viaţă arta şi flerul a 14 barmani internaţionali.

Scurt-metrajele sunt disponibile în exclusivitate pe canalul oficial de YouTube al Campari.

Campari este o băutură aflată în portofoliul grupului Campari, un jucător important în sectorul băuturilor, cu o gamă ce cuprinde peste 50 de brand-uri de băuturi alcoolice premium şi superpremium răspândite la nivel global, regional şi local. La nivel global, se remarcă Aperol, Appleton Estate, Campari, SKYY, Wild Turkey şi Grand Marnier.

Grupul a fost fondat în 1860 şi astăzi este al şaselea cel mai mare jucător la nivel mondial în industria de băuturi spirtoase premium. Grupul are o distribuţie globală, cu vânzări în peste 190 de ţări din întreaga lume, fiind lider în Europa şi America. Cu sediul central în Milano, Italia, Campari deţine 18 fabrici şi 4 crame de vin în întreaga lume şi are propria reţea de distribuţie în 19 ţări. Grupul are aproximativ 4.000 de angajaţi. Acţiunile societăţii-mamă, Davide Campari-Milano SpA (Reuters CPRI.MI – Bloomberg CPR IM), au fost listate la Bursa de Valori italiană din anul 2001. 

În România, Campari este importat și distribuit de PPD România.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *