fbpx
MarComm Stiri

Ce pregătește PRO TV pentru această toamnă?2 min

28/08/2019 2 min read

Ce pregătește PRO TV pentru această toamnă?2 min

Reading Time: 2 minute

PRO TV și-a anunțat grila de toamnă. Astfel, revin pe micile ecrane atât producții consacrate precum Vocea României sau MasterChef, cât și o nouă producție locală, serialul ”Șase, vine Profu’”, cel îl are protagonist pe Andi Vasluianu, cât și un nou format, ”Șef sub acoperire!”, o emisiune realizată după formatul internațional Undercover Boss. Formatul a fost lansat în Marea Britanie în anul 2009 și a fost produs până în acest moment în 19 țări, printre care se află și Statele Unite ale Americii, Polonia, Australia, Franța și Germania.

Spectacolul PRO începe vineri, 6 septembrie, cu Vocea României. Sezonul nouă îi aduce pe Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu ca antrenori, alături de Pavel Bartoș, gazda show-ului. În fiecare vineri, de la 20:30, Vocea României va aduce 8 ediții de audiții pe nevăzute, 4 knockout-uri, o ediție de confruntări și 3 show-uri live.

De la 20:30, în fiecare luni începând cu 9 septembrie, va fi difuzat al doilea sezon al serialului VLAD, ce vine și cu noutăți în distribuție: Elvira Deatcu și Anda Sârbei.

Doza recomandată de MasterChef e de luni până joi, de la 22:30. Showul culinar revine la PRO TV pe 9 septembrie, de la 22:30. Și continuă în primele patru zile ale săptămânii, de luni până joi, cu un juriu complet nou: Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și artistul și expertul în vinuri Cosmin Tudoran.

Sezonul 6 din Las Fierbinți începe pe 10 septembrie și este difuzat în fiecare marți și joi, de la 20:30.

Profu’ este difuzat în fiecare marți, la 21:30, începând cu 10 septembrie.

Miercurea,  din 11 septembrie, de la 20:30, se împlinesc Visuri la cheie alături de Dragoș Bucur și echipa de arhitecți formată din Alina Vîlcu, Cristina Joia, Laura Boghiu, Omid Ghannadi și Valentin Ionașcu, iar de joi, 19 septembrie, începe noua emisiune ”Șef sub acoperire”.

În secțiunea Filmul PRO de sâmbătă și duminică, PRO TV a pregătit 40 de filme în premieră, cu încasări de peste 9 miliarde de dolari în box office. 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *