Marketing Stiri

Cappy lansează agenția de știri pozitive din România

12 iul. 2017 < 1 min

Cappy lansează agenția de știri pozitive din România

Reading Time: < 1 minut

„Binele are gust bun” este un proiect care își propune să promoveze într-un mod inedit inițiativele de bine, să îi răsplătească pe cei care ajută fără a aștepta ceva înapoi și să aducă o schimbare de atitudine în rândul consumatorilor.

Campania se concentrează pe evenimentele pozitive din actualitatea noastră, pe gesturile frumoase făcute de oameni de bine și pe inițiativele care merită lăudate. Cappy le dă ocazia oamenilor de bine să împărtășească veștile pozitive cu ușurință și să creeze prima comunitate în care singurele vești care fac agenda sunt cele bune.

Inițiativa Cappy este prima de acest gen și se concretizează prin două instrumente extrem de utile celor care vor să răspândească binele. Astfel, prima agenție de știri bune, creată de Cappy, va furniza constant știri pozitive din România și din lume. La hotline-ul veștilor bune, Cappy Goodline, apelabil la numărul de telefon 021.589.17.17, oricine poate ”raporta” exclusiv fapte de bine și, desigur, pe autorii lor.

Platforma www.binelearegustbun.ro are încorporat un plug-in care trimite tuturor subscriberilor notificări de fiecare dată când un om de bine raportează o știre sau o întâmplare pozitivă, pentru ca binele să nu mai treacă neobservat, într-o lume agitată și uneori prea încrâncenată.

Campania va fi comunicată printr-o serie de activări surprinzătoare, folosind un mix integrat de canale: TV, panotaj stradal, digital și PR.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: