Stiri Management Tech

Mădălin Șerbănescu, noul director de vânzări în cadrul Qualitance

19 mart. 2021 < 1 min

Mădălin Șerbănescu, noul director de vânzări în cadrul Qualitance

Reading Time: < 1 minut

Qualitance își extinde echipa de management prin numirea lui Mădălin Șerbănescu în poziția de director de vânzări.

Mădălin Șerbănescu are o experiență vastă în domeniul tehnologiei informației, activând anterior intrării în echipa Qualitance ca director de vânzări în Capgemini, companie în care a condus în ultimii trei ani echipele de vânzări și negocieri, semnând contracte importante cu parteneri locali și globali pentru implementarea unor soluții complexe de big data, AI și machine learning, cloud și transformare digitală. Experiența sa profesională include și domeniul bancar. În calitate de director adjunct BRD Finance, Mădălin a implementat strategia de business a companiei, a construit divizia de Direct Sales și a creat procese operaționale diferențiatoare în obținerea profitabilității. Anterior, a fost marketing manager BCR, în divizia de Mobile Banking, unde a lansat brand-ul good.bee Mobile Banking și a coordonat vânzările platformei de servicii cu cele mai multe tranzacții la acel moment, efectuate de 70.000 de clienți activi.

”Avem încredere că, prin experiența sa în tehnologie, spiritul colaborativ și capacitatea de a înțelege la un nivel profund nevoile clienților, vom continua să construim parteneriate solide și de durată în banking, IT și utilități”, a declarat Mike Parsons, CEO QUALITANCE.

Mădălin este absolvent al Academiei de Studii Economice București și deține un MBA (Business Administration and Management) obținut la Conservatoire National des Arts et Métiers.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: