Stiri Tech

Cardul Revolut, în Apple Pay

26/06/2019 < 1 min read

Cardul Revolut, în Apple Pay

Reading Time: < 1 minut

Revolut a lansat astăzi suport Apple Pay pentru utilizatorii din România și alte 11 țări europene: Bulgaria, Croația, Cipru, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta, Portugalia, Slovacia și Slovenia. 

Utilizatorii Revolut își pot adăuga cardul Revolut în Apple Pay cu ajutorul aplicației Revolut sau prin intermediul aplicației Wallet. De asemenea, cei care nu dispun de un card fizic pot adăuga un card virtual în Apple Wallet, în doar câteva momente, utilizând aplicația Revolut, fapt ce le va permite să cheltuie bani  imediat, fără a fi nevoiți să aștepte livrarea cardului fizic. Această funcționalitate le va permite noilor utilizatori să se înregistreze în Apple Pay și să înceapă să cheltuie în doar câteva minute.

Plățile efectuate cu Apple Pay sunt mai rapide decât plățile tradiționale cu ajutorul cardurilor de debit sau de credit, precum și față de alte metode de plată. Acestea pot fi efectuate contactless prin intermediul unui iPhone, al unui Apple Watch sau utilizând Safari pe un MacBook Pro sau MacBook Air ce beneficiază de Touch ID, fiind astfel eliminată necesitatea utilizării unui portofel.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă