Business

Patru cursuri care te ajută să devii antreprenor

5 aug. 2019 2 min

Patru cursuri care te ajută să devii antreprenor

Reading Time: 2 minute

Ai identificat o oportunitate în piață pe care îți dorești s-o fructifici sau ai o idee de business pe care îți dorești să o vezi materializată? Răspunsul la aceste întrebări îl constituie o serie de soluții, cursuri de antreprenoriat care ajută la identificarea punctelor cheie ale unei afaceri încă din etapa de startup.

Pentru a afla cum să dezvolți un plan de afacere, cum să elaborezi o planificare financiară şi să defineşti un model de afacere, cum funcționează principalele piețe din România și cum să faci față provocărilor de la început de drum, am întocmit o listă a celor mai accesibile cursuri de antreprenoriat.

Cursurile sunt în egală măsură folositoare antreprenorilor aflați la început de drum, dar și managerilor companiilor cu profil antreprenorial care își doresc să învețe ce înseamnă viziunea antreprenorială și cum poate aceasta să fie transpusă în practică.

  1. Curs intensiv antreprenoriat Marius Ghenea– Se află la ce-a de-a 14-a ediție care va avea loc în perioada 18-19 septembrie și se adresează persoanelor cu profil antreprenorial care doresc să își pună în aplicare o idee, fondatorilor de startup-uri și managerilor cu experiență interesați de creștere și surse de finanțare. Până pe 15 august prețul cursului este 235 euro (fără TVA) de persoană, pentru echipe de doi sau mai mulți antreprenori care se înscriu împreună sau 275 euro (fără TVA) individual;
  2. Curs de antreprenoriat al centrului de calificare și perfecționare Athena– Valabil începând cu luna august 2019, cursul de antreprenoriat organizat de Centrul Athena este eligibil pentru Programul Start-Up Nation România. Este un curs adresat celor care doresc să își deschidă propria afacere sau celor care au deja o afacere și vor să o gestioneze mai eficient. Cursul de specializare este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale. Cursul se întinde pe o durată de o săptămână și costă 450 lei;
  3. Antreprenoriat de la A la Z- Absolvind cursul de antreprenoriat organizat de Atelierele ILBAH, veți obține o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației recunoscută atât la nivel național, cât și internațional. Costul acestui curs este de 1000 lei iar înscrierile pentru următoarea grupă se fac până la data de 16 august 2019.
  4. Curs de antreprenoriat al ”Școlii oamenilor de afaceri”, Business Academy– Cu ajutorul acestui curs veţi obţine resurse pentru conducerea întregului ciclu de dezvoltare al companiei. De la dezvoltarea ideii iniţiale, aplicarea tehnologiilor şi cercetărilor necesare, crearea strategiilor de acţiune, a materialelor de marketing, construirea echipei, parteneri şi investitori şi până la managementul producţiei și al finanțelor. Diplomele și certificările obținute sunt: Cambridge International A&AS level Business, Business Academy Certified Entrepreneur, Microsoft Office Specialist și LINK English.

Foto: © Peshkova | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: