Lifestyle

James Bond are două mașini anul acesta. Cum arată edițiile 007 pregătite de Aston Martin

17 aug. 2020 3 min

James Bond are două mașini anul acesta. Cum arată edițiile 007 pregătite de Aston Martin

Reading Time: 3 minute

Pentru cel de-al 25-lea film din seria James Bond, Aston Martin a pregătit două ediții speciale 007 inspirate de mașinile care vor apărea în „No Time to Die”, care va avea premiera (sperăm) în luna noiembrie.

Aston Martin DBS Superleggera 007 Edition

În film, vor apărea patru mașini sport Aston Martin: legendarul DB5, clasicul Aston Martin V8, cel mai nou super GT al mărcii, DBS Superleggera, și Aston Martin Valhalla, hypercarul încă nelansat de marca britanică.

În urma colaborării dintre experții diviziei Q by Aston Martin și EON Productions, compania care produce filmele din seria James Bond alături de Metro Goldwyn Mayer Studios, au apărut edițiile 007 ale Aston Martin Vantage și DBS Superleggera. Primele modele vor fi livrate în primul trimestru din 2021.

Aston Martin Vantage 007 Edition

Primul model în ediție limitată este inspirat de primul Aston Martin V8, care a debutat în 1987 în filmul „The Living Daylights” (Cortina de Fier) și va apărea și în „No Time to Die”, urmând să fie scos chiar de către James Bond din garajul său londonez.

Pornind de la modelul Vantage, divizia Q by Aston Martin l-a individualizat rapid printr-o grilă cu contur cromat care face trimitere la clasicul V8 și prin conturul galben cu negru al diffuser-ului dintre gurile de eșapament laterale. Doritorii pot solicita un suport de schiuri și o pereche de schiuri, inspirate din scenele de iarnă din „The Living Daylights”.

Vopseaua exterioară va fi în nuanța Cumberland Grey, combinată cu piele neagră și detalii cromate, inclusiv 007 aplicat pe consola centrală în cazul modelelor cu cutie de viteze manuală. Doar 100 de bucăți ale ediției 007 vor fi construite.

Prețul lui Vantage 007 este de 161.000 de lire sterline.

Aston Martin DBS Superleggera 007 Edition

Monstrul musculos DBS Superleggera din film are un corespondent superb în ediția limitată la doar 25 de bucăți. Mașinile vor veni cu motorul V12 de 5.2 litri twin-turbo, care are cuplul maxim de 900 Nm, cel mai mare dintre toate modelele de stradă ale Aston Martin.

Modelul este „învelit” în culoarea specială Ceramic Grey, în timp ce plafonul, oglinzile, splitter-ul, diffuser-ul și dispozitivul Aeroblade IITM (care ține loc de spoiler) sunt realizate din fibră de carbon vopsită în negru.

Se remarcă imediat și roțile de 21 de țoli cu spițe în Y, de culoarea Gloss Black. Interiorul întunecat este îmbrăcat în piele.

Prețul recomandat este de 279.025 de lire sterline.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: