Management

Cariere cu BRAIN

13 iun. 2014 2 min

Cariere cu BRAIN

Reading Time: 2 minute

BRAIN Institute, centrul specializat in neurochirurgie gazduit de Spitalul Monza, a lansat BRAIN Careers, un program dedicat medicilor aflati in ultimul an de rezidentiat in neurochirurgie din centrele universitare din toata tara.

Cei mai promitatori tineri neurochirurgi au sansa sa invete alaturi de dr. Sergiu Stoica si de echipa pe care o coordoneaza — echipa formata din cei mai experimentati specialisti din neurochirurgia romaneasca moderna.

Trei dintre participantii la program vor castiga premii dedicate studiului in valoare totala de 5.000 de euro, iar castigatorul locului intai va avea oportunitatea de a se angaja la BRAIN Institute.

Neurochirurgia moderna este compusa din mai multe subspecialitati. Dupa modelul clinicilor universitare din America de Nord, imi doresc sa avem in echipa cel putin cinci neurochirurgi, experti pe o anumita patologie (vascular, tumori profunde, oncologie, functional, spinal etc.). De asemenea, ne dorim ca BRAIN Institute sa devina cel mai important centru de educatie pentru tinerii neurochirurgi din Europa de Est”, declara dr. Sergiu Stoica, fondator, BRAIN Institute.

Programul BRAIN Careers face parte din promisiunea pe care am facut-o inca de la lansare: formarea tinerilor neurochirurgi la standardele practicate in cele mai bune centre de neurostiinte din lume. Cautam varfurile de generatie care sa se alature eforturilor noastre de a contribui la modernizarea neurochirurgiei romanesti”, declara Ionut Patrahau, fondator, BRAIN Institute.

In perioada 12-20 iunie, rezidentii se pot inscrie, cu un CV si o scrisoare de intentie, la careers@braininstitute.ro sau completand formularul online disponibil aici:

In perioada 20-27 iunie au loc interviuri socio-profesionale cu reprezentantii echipei BRAIN Institute: Ionut Patrahau,dr. Sergiu Stoica si dr. Mihai Craciun. Pe baza interviurilor vor fi selectati zece rezidenti, care vor intra in programul desfasurat in perioada 30 iunie-31 iulie. Rezidentii care vin din provincie vor avea asigurata cazarea si diurna pe parcursul desfasurarii programului.

Intre 1 si 18 august, se va face o evaluare in urma careia se vor oferi trei premii in bani dedicati studiului (decontare abonamente publicatii de specialitate, deplasari in strainatate pentru cursuri etc.): 2.500 de euro pentru locul I, 1.500 de euro pentru locul II, si 1.000 de euro pentru locul III.Cel mai bun participant la program (locul I) va avea oportunitatea de a se alatura permanent echipei BRAIN Institute. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 19 august.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: