Management Stiri

Albalact își consolidează echipa de management

4 apr. 2017 2 min

Albalact își consolidează echipa de management

Reading Time: 2 minute

Grupul francez Lactalis i-a numit pe Giampaolo Manzonetto și pe Irina Măndoiu în funcțiile de director general și, respectiv, director general adjunct al Albalact România. 

Consiliul de Administrație al grupului Lactalis l-a numit la începutul lunii aprilie, în funcția de director general al Albalact România, pe Giampaolo Manzonetto. Gaimpaolo Manzonetto, care se află de asemenea la conducerea Lactalis România și Parmalat România, va conduce astfel toate afacerile grupului Lactalis în România.

Giampaolo și-a început activitatea de managemet în echipa Parmalat Rusia în anul 1998, iar din 2003 a continuat în România, unde a devenit director general al Parmalat patru ani mai târziu. În 2014, Giampaolo a preluat conducerea Lactalis România, LaDorna și Parmalat. Managerul italian are 45 de ani și este licențiat în Economie și Afaceri la Universitatea din Parma.

„Preluarea managementului unui lider în industria locală a lactatelor reprezintă o nouă etapă importantă în cariera mea profesională și o provocare pe care o accept cu bucurie și cu multă încredere. Am o experiență de management îndelungată în România, timp în care am preluat frâiele unor companii aflate în momente cheie și le-am deschis noi drumuri, iar acum primesc misiunea deloc ușoară de a consolida o companie puternică. Am întâlnit la Albalact oameni extraordinar de entuziaști și ambițioși și îmi doresc să adaug valoare acestei echipe și rezultatelor sale prodigioase”, spune Giampaolo Manzonetto, director general Lactalis România, Albalact și Parmalat.

De asemenea, Irina Măndoiu a preluat funcția de director general adjunct al Albalact și va conduce activitatea companiei sub directa coordonare a lui Giampaolo Manzonetto. Irina lucrează în echipa Albalact din anul 2005, pornind de la poziția de Trade Marketing Manager. Din 2010, când a devenit director comercial, Irina a construit și a condus întreaga strategie de distribuție, operațiuni, vânzări și trade marketing a companiei, participând totodată la poziționarea și lansarea cu succes a brandurilor și inovațiilor în produse.

„Am crescut alături de Albalact în cele mai importante etape ale vieții sale, cu emoțiile și implicarea pe care le-au presupus proiectele, unele dintre ele de mare amploare. Am văzut compania parcurgând un drum greu de la un jucător local la unul național, apoi la cel mai mare producător român din industrie și știu că și eu am contribuit la acest succes. Mă bucur că eu și Albalact mergem mai departe tot împreună”, spune Irina Măndoiu, director general al Albalact.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: