Digital

Caroli Foods susține eroii din linia întâi din #grijăpentrubine

07/05/2020 2 min read

author:

Caroli Foods susține eroii din linia întâi din #grijăpentrubine

Reading Time: 2 minute

În această perioadă există și oameni care nu au cum să lucreze de acasă: personal medical, forțe de ordine și militare, angajații din fabrici și în logistică sau magazine alimentare.

Din #GrijăPentruBine, Caroli Foods a demarat o acțiune de susținere a tuturor eroilor din linia întâi. Campaniei s-au alăturat deja nume precum faimosul Micutzu, creatorul de conținut online, Flick domnul Rimă, fondatoarea proiectului Gașca Zurli – Mirela Retegan, Chef Nicolai Tand și mulți alții.

Campania face apel către toți consumatorii brandurilor din portofoliul Caroli Foods, Sissi,  Maestro, Caroli, Campofrio, Caroli, și nu numai.

Cum te poți implica în campanie?

Adaugă pe oricare dintre paginile de Facebook Caroli Foods Group (Sissi, Caroli, Campofrio și Maestro) fotografia unui preparat pregătit cu produse din portofoliul Caroli, alături de un gând bun pentru oamenii activi în linia întâi, din fabrici, logistică, poliție, medici.

Pentru că aprecierea poate veni de la oricine, oricât de mic sau mare, Mirela Retegan împreună cu Gașca Zurli au strâns deja de la copii sute de desene cu preparate pentru eroi și mesaje de susținere.

Punctul culminant al campaniei va avea loc pe 9 mai, între 11:00- 13:00, în cadrul celui mai mare picnic digital în care rețetele primite pot fi alese de public, ulterior pregătite de Chef-ul bucatar Nicolai Tand in preparate reale și livrate de van-ul Campofrio către eroii din prima linie.

La picnicul digital sunt invitați toți susținătorii campaniei, cărora li se pregătesc momente speciale de către Flick, Micutzu, Alexandra Bădoi, Victor Țăpeanu și Serin Jemaa. Participanții la picnic vor avea șansa să vadă primul moment de stand-up comedy dedicat celor din prima linie sau să asculte cea mai lungă poezie compusă de Flick pentru eroi.

Dacă îți dorești să susții alături de Caroli, cu un gest mic, un erou din linia întâi, care face gesturi mari, în fiecare zi, accesează https://www.casacarolistilor.ro/sustine-eroii-din-linia-intai și află mai multe detalii.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă