Business Companii Stiri

Carrefour plafonează prețurile până de Paște

28 mart. 2020 < 1 min

Carrefour plafonează prețurile până de Paște

Reading Time: < 1 minut

Pe lângă măsurile de siguranță și igienă pe care le aplică în ultimele săptămâni, Carrefour a decis să plafoneze prețul pentru până la 500 de produse esențiale, în perioada 25 martie – 19 aprilie.

Plafonarea prețurilor acoperă categorii de produse extrem de solicitate în această perioadă, precum: produse de bază (faină, paste, ulei, zahăr etc), alimente congelate, conserve, apă și sucuri, lactate și brânzeturi, mezeluri și specialități, cafea și dulciuri, îngrijire personală și produse pentru bebeluși. Lista completă poate fi consultată pe site-ul Carrefour.

Decizia este în întregime a hypermarketului Carrefour, ceea ce înseamnă că în continuare furnizorii companiei lucrează pe o piață liberă, și că prețul produselor furnizate se formează în funcție de cerere și ofertă, de stocuri, materii prime, dificultăți logistice sau operaționale.

În plus, clienții care și-au instalat Carrefour App pot vizualiza produsele din fiecare categorie, își pot pregăti o listă de cumpărături, planificând în avans modul de aprovizionare. Ulterior, tot utilizând Carrefour App, pot face cumpărături în siguranță (scanând și plătind, fără a le mai scoate pe bandă la casa de marcat), din magazine.

De asemenea, se pot face comenzi online pe Carrefour.ro și din platforma BRINGO. Cum volumul solicitărilor din această perioadă este extrem de mare, livrarea comenzilor durează mai mult decât de obicei. 

Foto: © Viorel Dudau | Dreamstime.com

One Comment
  1. GabrielBianu
    Cred ca doar in Romania se poate intampla o nenorocire iar preturile sa sara in sus. Peste tot in lume produsele am ramas la acelasi pret numai la noi 1 kg de cartofi a ajuns la 8 lei/kg. De ce? Pentru ca romanul nu are scrupule. Asta ca sa nu mai zic nimic de comerciantii mari precum Carrefour, Kaufland, Auchan, etc. care profita de situatia creata. Trist este faptul ca nu avem alternative.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: