Lifestyle Stiri

Cascadorii călare și numere de dresaj la Finala Circuitului Salonul Calului 2016

13 sept. 2016 < 1 min

Cascadorii călare și numere de dresaj la Finala Circuitului Salonul Calului 2016

Reading Time: < 1 minut

Circuitul Salonul Calului își desfăşoară Finala ȋn perioada 22-25 septembrie 2016, unde peste 100 de cai şi călăreți din toată țară vor participa la mai mult de 15 probe de sărituri peste obstacole, cu niveluri diferite de dificultate. Printre sportivi și-a anunțat prezența și proaspătul vice-campion balcanic la Seniori, Ionel Bucur, precum și pe tânăra câștigătoare a titlului de Campioană Balcanică la Copii, Ștefana Ilaș, dar și membrii echipei Campioane Balcanice la Seniori, pe echipe. Șeful de pistă internațional Gilbert Remy din Luxemburg va fi și anul acesta responsabil pentru toate parcursurile probelor sportive.

Etapa finală a evenimentului integrează și anul acesta competiții sportive pline de amuzament deja cunoscute publicului precum: proba Ride & Bike – o probă de nivel C,  proba de costume „Recunoașteti personajul”, unde cuplurile tată – fiu/fiică, sau antrenor – elev, în diverse costume ale unor personaje celebre, vor parcurge obstacole, contra cronometru, precum şi una dintre cele mai dificile probe, de nivel B, Trofeul Jockey Club Român. Acestea vor fi completate de probele pentru copii, amatori, cai şi sportivi debutanți. Finala Circuitului Salonul Calului şi totodată, seria concursurilor organizate de Equestria ȋn acest an, se ȋncheie cu o probă extrem de dificilă, de nivel A, cu baraj la cronometru, dar și cu cu decernarea Cupei  Salonul Calului, si premierea primilor cinci sportivi care au cumulat cele mai bune cinci punctaje din toate probele întregii competiții.

Programul complet al probelor se poate consulta pe pagina http://salonulcalului-equestria.ro/program2016. Intrarea publicului este gratuită la toate probele sportive. Pentru show-ul nocturn Seara Cailor se va achiziționa un bilet de intrare din incinta clubului, înainte de spectacol.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: