Gastronomia, ca un sport extrem

Gastronomia, ca un sport extrem

L-am întâlnit pe chef Samuel le Torriellec după ce echipa Biz s-a întors de la Paris, așa că discuția noastră a pornit de la Biz Franța și Tour d’Argent, restaurantul cu stele Michelin unde și-a făcut ucenicia. Dincolo de lecțiile învățate în cel mai vechi restaurant din Franța, am discutat despre adrenalina din bucătărie și despre sporturile extreme, dar și

Arome asiatice recomandate de Masterchef Adrian Hadean

Arome asiatice recomandate de Masterchef Adrian Hadean

Adrian Hadean este cunoscut in lumea gastronomica datorita pasiunii sale pentru gatit si maiestriei culinare cu care si-a castigat numerosi fani, inca de la incepu­turile aparitiilor sale publice. Chef Hadean si-a construit in ultimii 15 ani o bogata cariera in acest domeniu, timp in care a fost gazda mai multor emisiuni TV de profil, difuzate pe posturi locale si nationale.

Noul juriu MasterChef

Noul juriu MasterChef

Showul culinar de la ProTV “MasterChef” va avea din toamna un nou juriu alcatuit din Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Scripca. Patrizia Paglieri, de origine italiana, din San Remo, este supranumita si Liza Minnelli, datorita asemanarii cu faimoasa diva. Ea a ajuns in Romania in anul 1999, impreuna cu parintii, cand au fondat primul restaurant de familie in Buftea.