Finanțe Stiri

CEC Bank, dobânzi mai mari pentru depozitele constituite prin internet banking

11 mart. 2019 < 1 min

CEC Bank, dobânzi mai mari pentru depozitele constituite prin internet banking

Reading Time: < 1 minut

CEC Bank anunță acordarea unui bonus de dobândă de 0,10 pp la depozitele în lei pentru persoane fizice și juridice, cu rată fixă a dobânzii, constituite prin intermediul canalelor alternative ale băncii: Internet Banking, Mobile Banking și Phone Banking. 

„Prin acest demers ne dorim să impulsionam migrarea clienților către mediul digital, un mediu care asigură o experiență îmbunătățită, în condiții de siguranță și rapiditate a operațiunilor bancare la distanță, grație celor mai noi și moderne tehnologii implementate de bancă”, a declarat domnul Laurențiu Mitrache, Director general-Președinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank.

Astfel, depozitele la termen cu rată fixă a dobânzii, în lei, beneficiază de dobânzi de până la 4,10% în cazul depozitelor pentru persoane fizice constituite la termen pe 36 luni și de până la 2,10% în cazul depozitelor pentru persoane juridice constituite la termen pe 12 luni. Sumele sunt garantate, conform legii, de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar.

Array

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: