Companii Stiri

Distractie indoor la superlativ

7 iul. 2014 2 min

Distractie indoor la superlativ

Reading Time: 2 minute

Cartoon Network Enterprises EMEA, detinut de Turner Broadcasting, si Ilyas & Mustafa Galadari Group vor lansa in Dubai Cartoon Network Zone, parte a retelei IMG Worlds of Adventure.

IMAGE

Complexul, cu o suprafata de aproximativ 1,5 milioane de metri patrati, si o capacitate de peste 20.000 de vizitatori pe zi este cel mai mare complex de distractii indoor din lume.

In spatiul destinat Cartoon Network, vizitatorii isi pot intalni personajele preferate din seriile animate “Ben 10”, “Sa-nceapa aventura”, “Uimitoarea lume a lui Gumball” si “Oraselul lenes” detinut de Turner Broadcasting.

Cartoon Network Zone va cuprinde primul cinematograf Ben 10 cu efecte 5D, mai multe restaurante, dar si puncte de vanzare, printre care se numara si cel mai mare magazin Ben 10 din lume.

“Investitia imensa a Grupului Ilyas & Mustafa Galadari in aceast spatiu inovator este o dovada clara a increderii in brandurile Cartoon Network din intreaga lume. Impreuna cu oferta de televiziune si cu produsele licentiate, aceasta modalitate de divertisment este o platforma ideala pentru a construi si pentru a sustine atractivitatea brandurilor Cartoon Network”, declara Giorgio Stock, presedintele Turner Broadcasting EMEA.

“IMG Worlds of Adventure este cea mai importanta destinatie de distractie din lume care reuneste branduri globale intr-un concept original. Speram ca IMG Worlds of Adventure va consolida pozitia Dubaiului drept o destinatie de divertisment ideala pentru petrecerea timpului liber”, spun Ilyas Galadari si Mustafa Galadari, Co-Presedinti Executivi ai Ilyas & Mustafa Galadari (IMG) Group.

Cartoon Network este disponibil in 26 de limbi, in 25 de versiuni separate din 166 de tari si in 260 de milioane de case din intreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: