Lifestyle

Cele mai puternice femei urcă pe scena Extraordinary Women

3 sept. 2019 < 1 min

Cele mai puternice femei urcă pe scena Extraordinary Women

Reading Time: < 1 minut

Vino la Extraordinary Women Conference și află doar câteva dintre figurile feminine iconice din România. Sunt femei bine cunoscute în domeniile lor, care au demonstrat că pot transforma provocările în oportunități. Află pe 5 Septembrie la Palatul Bragadiru, cum să devii cea mai bună versiune a ta!

Biz își propune să aducă un plus de valoare mentalității femeilor din România, contribuind la redefinirea scopului și traiectoriei profesionale pe care au experimentat-o femei din diferite domenii de business. Conferința ”Extraordinary WOMEN”, care se va desfășura joi, 5 septembrie 2019, la Palatul Bragadiru din București, este evenimentul menit să inspire și să ajute alți lideri de sex feminin să exploreze și să îndrăznească să-și găsească drumul.

Biz reunește femei curajoase, figuri feminine simbol care sfidează stereotipurile și contribuie în bine la schimbarea lumii.

Ana Morodan, antreprenor online; Ruxandra Vodă, Corporate Communications Director, Telekom România; Monica Tand, blogger; Tania Fântână, nutritionist; Sorina Fredholm, Health Coach & Yoga Instructor sau Petronela Rotar, scriitoare și blogger sunt doar câteva dintre modelele de viață, femeile inovatoare, artistele, antreprenoarele, luptătoarele și activistele care vor fi prezente la Extraordinary WOMEN.

Participantele vor avea șansa de a discuta despre provocările și obstacolele care apar foarte des în calea succesului, dar și despre modalitățile creative de a le depăși. ”Extraordinary WOMEN” conectează femeile din România și le oferă un cadru perfect de comunicare și oportunități de networking.

Pentru detalii despre program și speakeri vă invităm pe site-ul evenimentului.

Pentru alte informații despre eveniment, vă rugăm să ne contactați la lelia.petrescu@revistabiz.ro

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: