Marketing

CEO-ul EFFIE Worldwide vine la Bucuresti

5 mai 2015 2 min

CEO-ul EFFIE Worldwide vine la Bucuresti

Reading Time: 2 minute
Neal Davies_1
Neal Davies

Neal Davies, presedinte si CEO al EFFIE Worldwide, vine la Bucuresti pentru a participa la jurizarea si gala de decernarea a premilor EFFIE 2015.  

Davis are o cariera de aproape 25 de ani in marketing, atat din pozitie de client, cat si de om de agentie, avand de-a lungul timpului pozitii de conducere in cadrul Kodak, Simons Palmer, TBWA\Chiat\Day, McCann si Naked Communication. El este presedinte si CEO al EFFIE Worldwide din mai anul trecut.

“Rolul EFFIE pe scena mondiala este unul important – noi oferim spatiul unde liderii industriei din ambele tabere, atat client, cat si agentie, se reunesc pentru a face schimburi de experienta si expertiza si pentru a evalua munca colegilor dupa importantul criteriu: << A avut rezultate?>>. Pe scurt, eficienta este pentru marketing ceea ce golurile reprezinta in fotbal si de aceea EFFIE este mandru sa se situeze in epicentrul industriei”, declara Neal Davies.

Juriul din acest an va avea peste 45 de specialisti ȋn comunicare, reprezentanti ai clientilor, ai agentiilor de publicitate, de research si CEO ai grupurilor de comunicare.

EFFIE Awards este un festival international sub licenta EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat in 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marca al industriei de marketing şi comunicare, organizat de International Advertising Association Romania (IAA Romania), in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) si implementat de The Institute.

Lista castigatorilor Romanian EFFIE Awards 2014 este disponibila pe www.effie.ro.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: