Companii Stiri

Charles Crocker, noul CEO al BRCC

14 iun. 2016 2 min

Charles Crocker, noul CEO al BRCC

Reading Time: 2 minute

Membrii Camerei de Comert Britanica-Romana l-au desemnat pe Charles Crocker, un puternic sustinator al comertului liber, eticii in afaceri, al dezvoltarii coerente si al meritocratiei, drept noul CEO al organizatiei, anunta BRCC intr-un comunicat de presa.

Responsabil acum de toate operatiunile si proiectele British-Romanian Chamber of Commerce – BRCC, Charles Crocker  este de peste 20 de ani un antreprenor de succes in Romania si in regiune. El a creat si dezvoltat mai multe echipe si companii, precum Pegasus, Achieve Global, Barnett McCall Recruitment, Gi Group si Frontline Resourcing si le-a condus de la inceput pana la final, trecand prin extindere regionala, achizitie si realizare de parteneriate strategice.

Recent, noul CEO al Camerei de Comert Britanica-Romana a oferit consultanta pentru companiile noi ce isi doreau sa intre pe piata din Romania si a lucrat alaturi de diferite organizatii, oferindu-le suport in departamentele de Resurse Umane.

„Sunt onorat ca am fost desemnat CEO al Camerei de Comert Britanica-Romana si ca mi se permite, astfel, sa contribui, prin experienta si cunostintele mele, la consolidarea relatiilor dintre Marea Britanie si Romania. Experienta mea din Romania, ce depaseste 20 de ani, ma ajuta sa inteleg profund nevoile si intrebarile ambelor piete si sa dezvolt un mencanism puternic, care va intensifica schimburile comerciale dintre cele doua tari printr-un dialog business-to bussiness”, a declarat Charles Crocker.

“Vom avea o serie de delegatii comerciale din Regatul Unit in Romania si din Romania in Marea Britanie. De asemenea, vom lansa o campanie pentru a ajuta firmele romanesti ce cauta produse, servicii si parteneri britanici de a fi in contact direct cu companiile din UK. In plus, vom lansa noi servicii de dezvoltare digitala si multe alte evenimente atat in Bucuresti cat si in Cluj  si ne vom continua dezvoltarea regionala in Iasi si Timisoara”, a adaugat CEO-ul BRCC.

Camera de Comert Britanica-Romana joaca un rol puternic in crearea si sustinerea unui mediu in care schimburile libere si investitiile infloresc. Prin facilitarea parteneriatelor si cu o retea extinsa de membri individuali si corporatii, BRCC ofera sustinere in materie de resurse, informatii si infrastructura, vitale pentru ca investitorii din Marea Britanie sa maximizeze oportunitatile care apar pe piata din Romania. In acelasi timp, ofera sprijin si companiilor romane sa faca afaceri in pietele deja existente in Marea Britanie.

Infiintata in 1998, BRCC este o organizatie independenta, detinuta in intregime de membrii sai, cu sedii in Londra si Bucuresti.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: