Companii Stiri

Cifra de afaceri a Accace creste cu 20% la sase luni

22 iul. 2014 < 1 min

Cifra de afaceri a Accace creste cu 20% la sase luni

Reading Time: < 1 minut

Compania de externalizare si consultanta de afaceri Accace a inregistrat o crestere cu 20% a cifrei de afaceri in Romania in primele sase luni din acest an, comparativ cu aceeasi perioada din 2013, ajungand la aproximativ 700.000 de euro. Avansul cifrei de afaceri se datoreaza in principal tendintei de externalizare a serviciilor de contabilitate si salarizare din partea companiilor multinationale existente pe piata locala, dinamica ce se va accentua in perioada urmatoare.

Cel mai mare aport la cresterea cifrei de afaceri, de circa 70%, a venit din zona de outsourcing, in timp ce serviciile de consultanta fiscala si legala au reprezentat aproximativ 30% din veniturile din primul semestru.

„Clientii majori au venit din zona de multinationale, in special companiile nou intrate pe piata din Romania, care aleg sa beneficieze de la bun inceput de serviciile noastre pentru a putea functiona corespunzator”, a declarat Bogdan Badea, Managing Director Accace in Romania.

Activitatea companiei pe plan local a fost similara cu cea din celelalte tari din regiune unde este prezenta, cu mentiunea ca piata de externalizare a serviciilor de contabilitate si salarizare din Romania nu a ajuns inca la maturitate, asadar exista mai mult loc de crestere fata de regiune.

In ceea ce priveste numarul de angajati, de la inceputul lui 2014 compania a angajat 5 experti contabili, iar pana la finalul acestui an planuieste sa ajunga la o echipa locala formata din peste 30 de angajati.

Pentru a doua jumatate a acestui an, Accace si-a propus sa furnizeze in continuare servicii de calitate, atat in zona de outsourcing cat si in cea de consultanta, precum si sa isi extinda portofoliul de clienti de pe piata locala.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: