Companii Stiri

Forever 21 deschide magazin in Sun Plaza

22 iun. 2016 < 1 min

Forever 21 deschide magazin in Sun Plaza

Reading Time: < 1 minut

Aproximativ 40 de magazine noi vor fi adaugate in urma reconfigurarii Sun Plaza din Bucuresti, 75% dintre acestea fiind deja contractate. Printre noii chiriasi se numara retailerul american Forever 21, care va deschide in Sun Plaza unul dintre cele mai mari magazine din tara.

Compania de investitii imobiliare S IMMO AG a demarat transformarea Sun Plaza  in primul trimestru al acestui an, lucrarile urmand a fi finalizate in primul trimestru al anului 2018.

Majoritatea lucrarilor de reconfigurare se desfasoara intr-o zona independenta atat de centrul comercial, cat si de traficul de vizitatori existent. Remodelarea include, pe langa extinderea pasajului subteran, care face legatura cu statia de metrou Piata Sudului,crearea  de noi magazine si cai de acces in in aceasta zona. Extinderea va cuprinde in principal suprafata fostului magazin Mobexpert.

O parte dintre chiriasii ancora, cum ar fi H&M si C&A, isi vor reloca si moderniza magazinele.

Pentru al treilea an consecutiv, Sun Plaza are un grad de ocupare de 100%.

Lucrarile de reconfigurare a Sun Plaza sunt concepute de echipa de arhitecti si ingineri din cadrul ATP Vienna si coordonate local de Optim Project Management. Constructorul general este Bog’Art.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: