Business Companii Stiri Tech

Cifra de afaceri Senior Software, în creștere cu 11%

24 mart. 2021 < 1 min

Cifra de afaceri Senior Software, în creștere cu 11%

Reading Time: < 1 minut

Senior Software a încheiat anul 2020 cu o crestere de 11% a cifrei de afaceri, compania românească specializată în sisteme integrate pentru managementul afacerii anunțând o cifră de afaceri în valoare de 33,8 milioane de lei. În aceeași formulă de personal, compania a adăugat anul trecut 40 de clienți noi în portofoliu, realizând inclusiv implementări la distanță. Totodată, Senior Software a lansat un software nou de bugetare pentru Resurse Umane.

”Am prevăzut de la început că automatizarea fluxurilor de lucru și conectarea în permanență la business sunt principiile de bază pentru afacerile care vor să rămână competitive. De aceea, echipa noastră s-a axat pe îmbunătățirea și extinderea portofoliului de soluții, cu atenție deosebită asupra nevoilor companiilor de a se adapta la modificările din piață”, spune Daniel Toma, Director General Senior Software.

Marketplace în portofoliu

În 2020, Senior Software a lansat trada.ro, un canal de vânzare de tip marketplace, cu o gamă de peste 50.000 de produse. Producătorii, importatorii și distribuitorii își pot lista aici brandurile și produsele, putând astfel activa un nou canal de vînzare online.

De asemenea, compania a adăugat în portofoliul de soluții HR Budgeting – o aplicație de bugetare pentru Resurse Umane, care simplifică realizarea bugetelor și oferă companiilor mai mult control asupra cheltuielilor si veniturilor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: