Marketing Stiri

Bronz la Cannes pentru Vloggers’ Swap by Telekom și Leo Burnett Bucharest

22 iun. 2018 2 min

Bronz la Cannes pentru Vloggers’ Swap by Telekom și Leo Burnett Bucharest

Reading Time: 2 minute

Campania ”Vloggers’ Swap”, realizată de Leo Burnett Bucharest pentru Telekom România, a câștigat un Bronze Lion la ediția de anul acesta a Festivalului Internațional de Publicitate de la Cannes, în categoria ”Social Community Building & Management”.

Campania a avut două nominalizari, printre care una în categoria ”Use of Celebrity, Influencers & Key Opinion Leaders”

”Suntem foarte mândri să avem primul Cannes Lion câștigat de o campanie de comunicare în toata istoria companiei noastre, ăi primul premiu luat de o campanie locală, dezvoltată în Europa, de una dintre țările grupului Deutche Telekom”, a declarat Ruxandra Rău, Director Brand și Strategie de Comunicare, Telekom România.

”Swap de vloggeri e o campanie venită să rezolve o problemă socială fundamentală,  o campanie care a trecut de limitele publicității intrând în cultura social media, o campanie la care clientul și agenția au contribuit deopotrivă”, – Victor Stroe, Associate Director Leo Burnett.  

”Campaniile Telekom România vorbesc despre experiențe împărtășite împreună, iar acest proiect face exact acest lucru. Ne-am folosit de creativitate să aducem împreună viziuni și opinii opuse, în locul polarizării. Până acum, campania a funcționat, iar noi suntem foarte încântați de rezultate. – Ali Bati, Chief Creative Officer Leo Burnett

Până la festivalul de la Cannes, campania a câștigat un Gold Effie la ediția de anul acesta a Effie România și a contribuit la câștigarea titlului de Brandul & Clientul Anului pentru Telekom România și Agenția Anului pentru Leo Burnett Bucharest, la aceeași competiție.

Pe plan internațional, ”Vloggers’ Swap” a obținut marele premiu în competiția globală a Publicis One – Data Driven Creativity Awards.

Câțiva dintre vlogerii implicati în campanie: Deliric – Selly // Noaptea Târziu – Vald și Cristi Munteanu // LikeOne – Alex Alvarez // Mihai-Alexandru Hash – Bogdan Techeș // Emil Rengle – Dorian Popa // Patricia Blaj – Anca Bucur // Denise Iacobescu – Andra Udrea.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: