fbpx
Stiri Tech

Cauta retete noi cu aplicatia „Mese de poveste”2 min

28/07/2015 2 min read

Cauta retete noi cu aplicatia „Mese de poveste”2 min

Reading Time: 2 minute

Agentia de digital Advanced Ideas a creat aplicatia “Mese de poveste”, ca element al campaniei “Pentru mese de poveste”, lansata de Agricola Bacau.

Aplicatia dezvoltata de Advanced Ideas se adreseaza celor în cautare de inspiratie si gusturi noi. Interfata este prietenoasa si prezinta caracteristici care se adreseaza eficient utilizatorilor de smartphone-uri si tablete, dar si celor care folosesc PC-ul sau laptop-ul. Continutul este bogat si acopera o paleta larga de preferinte, iar aspectul estetic si cromatica folosite pun în evidenta savoarea preparatelor si ridica standardele home cooking-ului în sfera de valori pe care le propune brandul AGRICOLA.

Aplicatia “Mese de poveste” cuprinde o gama larga de retete, iar provocarea pe care o propune utilizatorilor este diversificarea preparatelor culinare de acasa, cu putin ajutor din partea AGRICOLA.  Preparatele traditionale, dar si cele în trend precum pizza, pastele sau deserturile rafinate pot fi gasite în aplicatie, în interpretarea AGRICOLA.

Aceasta aplicatie poate fi descarcata atat de catre utilizatorii de iOS, aici, cat si de catre cei care folosesc Android, aici

Campania “Pentru mese de poveste” este dezvoltata de agentiile WoPA (creatie), COGEP (media), Advanced Ideas (digital) si Rogalski Damaschin PR (PR si social media).

WoPA face parte dintr-un grup de comunicare integrata format din agentii independente, alaturi de The Public Advisors si Advanced Ideas.

Echipa WoPA implicata în proiect pentru strategie si creatie : Ionut Datcu (Managing Partner, Strategy), Luca Bulacu (Creative Partner), Alex Eftinoiu (Senior Strategic Planner) Adrian Dragan (Senior Copywriter), Mihai Gheorghiu (Senior Art Director), Lucian Patareniuc (Senior Graphic Designer),
Magda Schnell (Account Director)

Echipa Advanced Ideas care a lucrat la proiect a fost formata din: Adrian Apostol (Client Service Director), Adrian Ichim (Creative Strategy Director), Alexandra Dima (Account Director), Mihai Voinescu (Art Director), Cristian Dobrescu (Front-end development) , Remus Munteanu (CTO), Mihai Dascalu (Back-end Development) , Adrian Ilie (iOS development), Robert Vant (Android development), Florentina Roman (Copywriter), Marius Butacu (QA).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *