Stiri

Cinema City redeschide cinematografele din 27 mai. Filmele care vor rula pe marele ecran

20 mai 2021 2 min

Cinema City redeschide cinematografele din 27 mai. Filmele care vor rula pe marele ecran

Reading Time: 2 minute

Cinematografele Cinema City se redeschid după data de 27 mai. Cinematografele s-au închis anul trecut, în luna martie și nu au mai văzut public de atunci, din cauza situației pandemice.

După o îndelungată pauză de peste 1 an,întreaga industrie se întoarce la viaţă. Exact ca într-o producţie de mari proporţii şi Cinema City reintră în acţiune: echipanoastră este gata să te întâmpine în noi universuri cinematografice, 27 de multiplexuri cu 242 de săli de cinemadin 20 de oraşe îşi deschid uşile pentru a te primi cu căldură, în timp ce peste 40,000 locuri sunt pregătite pentru a face faţă entuziasmului nestăvilit al iubitorilor de cinema.

Pentru că vizionarea filmelor în sălile de cinema e o experienţă care merită trăită împreună alături de membrii aceleiaşi comunităţi cinefile, zeci mii de inimi ce bat în acelaşi timp, mii de respiraţii întretăiate de emoţie în aşteptarea inefabilului.

Nimic nu se compară cu senzaţia unică pe care o ai atunci când luminile se sting, iar tu eşti gata să te pierzi într-o poveste captivantă, strângând la piept o pungă de popcorn sau mâna persoanei cu care mergi la film, adâncit confortabil în fotoliul comod în timp ce sunetele puternice şi lumina caldă te învăluie şi te poartă într-o nouă lume de neuitat.

Sala de cinema este şi va fi în continuare cel mai bun mod de a trăi un film la intensitatea potrivită, de a da frâu liber imaginaţiei şi de regăsi alături de alţi cinefili bucuria împărtăşită de a visa. Aşa că pregăteşte-te,următoarea perioadăîţi aduce o serie magnifică de noi lansări de filme cu care te poţi delecta în deplină siguranţă, profitând din plin de cea mai bună experienţă cinematografică la Cinema City.

Prima săptămânăla film aduce filme premiate, filme fantastice, de comedie si acţiune:

  • direct de pe covorul rosu al Premiilor Oscar: NOMADLAND (3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actrită, cel mai bun regizor), ANOTHER ROUND (Oscar pentru cel mai bun film străin, cu Mads Mikkelsen) iar, de la Pixar, SOUL (Oscar pentru cea mai bună animaţie),
  • filmul românesc răspunde şi el chemării Marelui Ecran aducând în prim plan câstigătorul Ursului de Aur la Berlin, BABARDEALĂ CU BUCLUC SAU PORNO BALAMUC
  • Robert de Niro, Morgan Freeman si Tommy Lee Jones se întorc în comedia THE COME BACK TRAIL, Liam Neeson revenind în fortă în filmul de actiune THE MARKSMAN

De 1 iunie, putându-vă bucura din plin de avanpremierele mult asteptate:

  • CRUELLA, cu Emma Stone în rolul faimosului personaj negativ din 101 Dalmaţieni si
  • TOM & JERRY care va cheamă să aniversăm impreună 80 ani de la prima lor aparitie.

Urmează o vară incendiară, plină de surprize, în care vei reîntâlni eroi dragi, vei trăi noi aventuri şi vei experimenta emoţii de neegalat: FAST & FURIOUS 9, CONJURING 3, A QUIET PLACE 2, BLACK WIDOW, HOTEL TRANSYLVANIA: Transformania sau THE SUICIDE SQUAD fiind doar câteva dintre titlurile anunţate, se arată în comunicatul lanțului de cinematografe.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: