Marketing Stiri

CIRCUS, antrenament pentru Cannes Lions

2 mart. 2018 2 min

CIRCUS, antrenament pentru Cannes Lions

Reading Time: 2 minute

Nu ați fost niciodată la Cannes Lions? Sau nu ați mai fost de mult? Aveți acum șansa să aflați mai multe detalii despre noutățile ediției de anul acesta deoarece Biroul Cannes Lions România lansează CIRCUS, o platformă nomadă de training și informații de ultimă generație despre ediția de anul acesta, noile categorii, oportunități pentru tineri, conținutul seminariilor, istoria celui mai longeviv festival al ideilor din lume, trenduri în creativitate și feedback pentru studiile de caz pentru cei care și-au propus să înscrie.

Cum functioneaza Circus?

Este vorba despre prezentări din seria ”How to win a Lion”, susținute la clienți, în agențiile de creație, media sau PR, în Universități sau pentru asociații studențești. Prima oră, cu focus pe festival, este oferită de Biroul Cannes Lions în România.

Pentru mai mult de o oră, programul se poate extinde și adapta, contra cost, în funcție de imperativele organizațiilor. Posibile topicuri pentru trainingurile complexe includ eficiență creativă / gândire critică și inteligența emoțională /branduri de treabă și CSR contemporan / Vârstă și gen –  Cum se redefinesc azi și ce impact au în business / Media și PR Creativ / servicii bancare și financiare în cheie creativă / trenduri în retail / tehnologie și comerț / consumatorul educat.

Perioada în care se poate programa o prezentare este 23 martie – 15 mai.

Prezentările sunt susținute de Teodora Migdalovici, keynote speaker la congrese internaționale de comunicare (Londra, Lisabona, Mumbai, Paris, Singapore, Viena) și trainer pentru companii de talia BAT, Coca-Cola, Google, Mauritius Commercial Bank, Petrom, P&G, Vodafone și evenimentele lor. Teodora este fondator al celei mai premiate Școli de Gândire Creativă din Europa Centrală și de Est  

Pentru programarea întâlnirilor și mai multe detalii: ruxandra@canneslions.ro. 

Cea de-a 65-a ediție a Festivalului Cannes Lions are loc în perioada 18 – 22 iunie. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: