Management Stiri

Sodexo preia pachetul majoritar la Benefit Seven

18 iul. 2017 < 1 min

Sodexo preia pachetul majoritar la Benefit Seven

Reading Time: < 1 minut

După tranzacția prin care și-a majorat pachetul de acțiuni la Benefit Seven, Sodexo devine cel mai mare furnizor de abonamente corporate pentru activități recreative, sport și wellness din România.

În urma unei tranzacții finalizate ieri, Sodexo și-a majorat de la 20% la 60% pachetul de acțiuni la Benefit Seven, compania care deține serviciul 7card și este cel mai mare furnizor de abonamente de activități recreative, sport și wellness pentru angajați din România. Sodexo a intrat în acționariatul Benefit Seven anul trecut, prin preluarea unui pachet de 20% din acțiuni. Benefit Seven, companie care a înregistrat anul trecut vânzări de 2,8 milioane de euro, în creștere cu 60% față de 2015, a fost înființată în anul 2011 de trei antreprenori români: Andrei Crețu, Iulian Cîrciumaru și Cătălin Ivașcu.  

Managementul companiei Benefit Seven va continua să fie asigurat de fondatorii afacerii, care se vor implica mai departe în promovarea facilitării de către companii a accesului la mișcare și activități recreative pentru angajații lor din România.

„Am văzut încă de la începutul colaborării cu fondatorii Benefit Seven, potențialul acestui tip de beneficiu extrasalarial – o răsplată pentru angajați din partea angajatorului – și pe parcursul ultimului an și jumătate, am lucrat împreună să îmbunătățim și să ne diversificăm serviciile. Decizia de a achiziționa pachetul majoritar de acțiuni la Benefit Seven reprezintă un pas firesc în dezvoltarea portofoliului Sodexo de soluții pentru calitatea vieții”, spune Sven Marinus, CEO Sodexo Benefits & Rewards Services România.  

Prin integrarea 7card în portofoliul de soluții dedicate companiilor de toate dimensiunile, Sodexo oferă încă un beneficiu atractiv de motivare și retenție a angajaților și își diversifică astfel oferta pentru îmbunătățirea calității vieții de zi cu zi a angajaților și performanței companiilor.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: