Management

Claudiu Vrinceanu, numit secretar  de stat in Ministerul Economiei

11 dec. 2015 < 1 min

Claudiu Vrinceanu, numit secretar  de stat in Ministerul Economiei

Reading Time: < 1 minut

Claudiu Vrinceanu, redactorul-sef al Wall-Street.ro, a fost numit secretar de stat pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii, in cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri. Numirea a fost facuta de premierul Dacian Ciolos si a fost publicata in Monitorul Oficial.

Anuntul a fost facut aseara pe blogul sau personal

“Am acceptat propunerea ministrului Costin Borc si incep cu incredere activitatea in Minister. Concis, activitatea va insemna inlesnirea dialogului dintre mediul public si comunitatea de business, dezvoltarea de programe pentru IMM-uri, initierea de strategii pentru dezvoltarea mediului de afaceri”, scrie Vrinceanu pe blog.

“Ultimii zece ani au fost fantastici. Am construit de la zero Wall-Street.ro, un proiect media de business independent, alaturi de o echipa frumoasa si cu sprijinul celor trei fondatori (multumesc, Daniel, Liviu si Mihai). Urmatorii zece ani vor insemna o aventura noua pentru mine. Fie ca voi reveni in privat ori voi continua in zona administratiei publice, simt ca media si industria de comunicare imi vor ramane aproape de suflet. Dar mai important, imi doresc ca peste un deceniu sa traim intr-o societate in care sa avem mai multa incredere. O societate in care sa fie mai usor sa prosperi printr-un proiect antreprenorial autentic”, a scris Claudiu Vrinceanu pe blog.

Claudiu Vrinceanu are 31 de ani, a absolvit in 2007 Facultatea de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, iar in anul 2011 si-a incheiat studiile la Facultatea de Stiinte Politice (specializarea Sociologie) la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA). De asemenea, este absolvent al unui  program de EMBA la Maastricht School of Management.

Sursa foto: http://vrinceanu.ro 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: