Finanțe Stiri Tech

Clientii Orange Money pot obține cardul de credit digital, direct din aplicație

5 apr. 2021 < 1 min

Clientii Orange Money pot obține cardul de credit digital, direct din aplicație

Reading Time: < 1 minut

 Lansat în ianuarie 2021, cardul de credit Orange Money, cu beneficii flexibile pentru clienți, poate fi obținut acum digital, direct din aplicația mobilă.

Verificarea datelor, aprobarea liniei de credit și semnarea documentelor se fac de pe smartphone. După obținerea aprobării digitale, cardul de credit virtual se emite instant în aplicația Orange Money și clienții îl pot folosi imediat pentru cumpărături online sau plăți cu ceasul ori cu telefonul.

Cardul de credit Orange Money oferă tuturor utilizatorilor avantaje exclusive pentru plățile la Orange (cashback, rate fără dobândă sau puncte Thank You), dar și pachete cu beneficii extra la alegerea clientilor pentru plata cumpărăturilor ori când pleacă în călătorii. Toate beneficiile și opțiunile sunt ușor de administrat, direct din aplicație, imediat după emiterea cardului de credit.

Cum se procedează

Pentru a obține digital un card de credit Orange Money, clienții care dețin un număr de telefon mobil în rețeaua Orange vor trece prin câțiva pași:

  • Solicită cardul de credit direct din aplicația Orange Money, disponibilă în App Store sau Google Play.
  • Pentru verificarea datelor, intră într-o conferință video cu un agent, de aproximativ 3 minute, în care li se va solicita prezentarea buletinului, care va fi scanat virtual, și realizarea unei fotografii portret (selfie).
  • Pentru analiza profilului financiar, vor semna digital acordurile de interogare a datelor in bazele ANAF și ale Biroului de Credit și vor primi rapid răspuns la solicitare.
  • Aleg valoarea creditului în limita aprobată.
  • Contractul pentru emiterea și utilizarea cardului de credit se semnează electronic calificat.

Ecosistem de plăți mobile

La finalul procesului, cardul de credit virtual este emis instant în aplicația Orange Money și poate fi utilizat imediat pentru plăți online sau pentru plăți mobile cu telefonul sau ceasul prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay. Cardul de credit va putea fi, în continuare, solicitat și în orice magazine Orange.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: