Stiri Tech

Soluții inovatoare de la Philips pentru tele-medicină

4 sept. 2020 2 min

Soluții inovatoare de la Philips pentru tele-medicină

Reading Time: 2 minute

Suntem în mijlocul unei schimbări de paradigmă, atât în ​​ceea ce privește mentalitatea oamenilor, cât și în ceea ce privește modul în care sistemele de sănătate asimilează digitalizarea și adaugă servicii de tele-sănătate în portofoliile lor. Într-o perioadă în care oamenii acordă o și mai mare atenție sănătății și petrec mai mult timp acasă, o viață sănătoasă la domiciliu este esențială.

Tele-dentistica

Pe fundalul COVID-19, mulți oameni nu au putut să își viziteze medicul dentist, cu toate că recunosc importanța controalelor periodice pentru menținerea unei cavități bucale sănătoase, precum și pentru detectarea potențialelor probleme într-un stadiu incipient. Serviciile de tele-dentistică Philips Sonicare sunt acum disponibile pentru medicii stomatologi din SUA. Acestea permit medicilor stomatologi să interacționeze virtual cu pacienții lor, în timp ce cabinetele medicale pot continua să ofere consultații, sfaturi de îngrijire dentară și controale de igienă pentru a evalua problemele comune de sănătate orală, cum ar fi boala gingiilor, a cavităților, inflamația și multe altele.

Solutii pentru viitorii părinți 

Cu sfaturi și informații de specialitate, personalizate pentru stadiul de dezvoltare al bebelușului și adaptate la situația actuală, aplicațiile Philips Pregnancy+ și Baby+, precum și serviciile din aplicații, au implicat activ părinții care caută informații verificate. Dezvoltate în colaborare cu profesioniști din domeniul sănătății și părinți și cu un total de aproape 40 de milioane de descărcări, aceste aplicații și-au dovedit deja relevanța pentru familiile cu nou-născuți.

Philips Avent are un portofoliu larg de produse și servicii care vin în sprijinul părinților tineri: Avalon CL Fetal and Maternal Pod and Patch, soluția de monitorizare obstetrică pentru a sprijini medicii și viitoarele mame în timpul pandemiei COVID-19. De asemenea, se consolidează noi parteneriate care vor contribui la informarea despre vaccinare, dar și o colaborare cu Disney Music pentru a oferi acces gratuit la cântecele de leagăn Disney prin intermediul aplicației Baby+.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: