Companii Stiri

Clujenii vor beneficia de serviciile Uber, incepand din luna august

26 iul. 2016 < 1 min

Clujenii vor beneficia de serviciile Uber, incepand din luna august

Reading Time: < 1 minut

Uber anunta lansarea serviciului UberX la Cluj Napoca. Serviciul va fi disponibil pentru clujeni si turistii care viziteaza orasul incepand cu prima saptamana din august.

“Aplicatia Uber a fost deja descarcata de mii de clujeni. Am primit sute de mesaje de la soferi care isi doresc sa devina parteneri Uber. Ne bucuram sa confirmam astazi ca vom fi in Cluj la inceputul lunii august. Angajamentul nostru fata de comunitatea locala presupune, mai mult decat o optiune de transport sigura si de incredere pentru utilizatori si o oportunitate economica flexibila pentru soferi.”, a declarat Nicoleta Schroeder, Director General Uber Romania.

Uber este o modalitate flexibila de a castiga un venit pentru multi soferi parteneri din Bucuresti, care au diverse ocupatii: 37% sunt antreprenori sau liber profesionisti, 31% au un serviciu full-time, in timp ce 22% nu au o alta sursa de venit si conduc cu Uber in timp ce sunt in cautarea unui loc de munca. Cand au fost intrebati de ce conduc cu Uber, 9 din 10 au spus ca apreciaza flexibilitatea si venitul in plus.

“Am inceput dintr-o curiozitate si bineinteles, dintr-o nevoie financiara. M-a incantat tare mult ideea de a castiga niste bani, fara sa am presiunea si stresul unui job tipic de vanzari. Libertatea pe care ti-o poate oferi acest tip de activitate este cel mai mare castig. Mi-a oferit posibilitatea sa imi completez veniturile intr-un mod foarte neconventional si foarte liber, sa pot face ceva usor si la indemana, fara stresul cotidian la care te poate supune un job normal” a spus Mihai, 35 de ani, un inginer care lucreaza in vanzari si care conduce cu Uber in Bucuresti, in timpul sau liber.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: