Antreprenori by eMAG Stiri

Coaching pentru antreprenoriat

11 iul. 2014 2 min

Coaching pentru antreprenoriat

Reading Time: 2 minute

Tinerii antreprenori Irina Alionte si Justin Devonshire organizeaza un nou eveniment marca Born2Succeed. Evenimentul este gratuit si va avea loc marti 29 iulie 2014, intre 19.30 si 21.00 la Connect Hub.

Irina & Justin
Irina Alionte si Justin Devonshire

Cei doi sunt fondatorii Born2Succeed, o platforma de coaching si dezvoltare personala pentru experti, consultanti si furnizori de servicii. In mai putin de o jumatate de an, ei au ajuns sa acorde consiliere pentru zeci de antreprenori cu afaceri din cele mai diferite domenii de activitate, atat din Romania cat si din restul Europei, Statele Unite ale Americii si Australia.

La doar 25 de ani, Irina Alionte a fondat, in Londra, propria afacere premiata cu trofeul “Best Business Growth” dupa numai 1 an de la infiintare. Dupa ce a pus bazele platformei de dezvoltare de business Born2Succeed, s-a intors in Romania impreuna cu partenerul sau britanic, Justin Devonshire.

Justin Devonshire este consultant de marketing, mentor de afaceri, speaker si antreprenor care dezvolta in acelasi timp mai multe afaceri din Marea Britanie si Cipru. La putin timp dupa ce a implinit 20 de ani, s-a mutat in Cipru si a pus bazele propriului sau business. Justin a reusit ca in mai putin de un an sa creeze unul dintre cele de mai succes programe de fitness din aceasta tara, iar acum ajuta alti experti si furnizori de servicii din toata lumea sa-si mareasca veniturile aplicand tehnici inovative de marketing cu investitii minime.

“Ne dorim sa le aratam participantilor metode de pozitionare in piata, cum sa isi creasca numarul de clienti, cum sa isi transforme proprii clienti in carti de vizita pentru afacerea lor, dar si multe alte informatii menite sa le creasca business-ul” spune Irina Alionte, co-fondator al programului Born2Succeed.

“Participantii vor mai afla in cadrul seminarului nostru cum sa isi creeze expunere in media pentru a creste instant brand awareness-ul, strategia de succes prin care sa isi atraga noi parteneri care sa ii ajute sa faca cunoscut mesajul lor catre un public cat mai mare” a adaugat Justin Devonshire, co-fondator Born2Succeed si consultant de marketing.

Inscrierile la seminar se pot face pe pagina dedicata

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: