Marketing Stiri

Prima revista de benzi desenate despre marketing si business din Romania

3 dec. 2014 < 1 min

Prima revista de benzi desenate despre marketing si business din Romania

Reading Time: < 1 minut

Agentia Loopaa a lansat la Cluj-Napoca MarComics, prima revista de benzi desenate despre Marketing si Business din Romania.

Lansarea a avut loc in cadrul evenimentul Marketing Tribe 2.0, organizat de catre asociatia de marketing si comunicare International Advertising Association Young Professionals Cluj (IAA YP Cluj), eveniment care a gazduit la International Ballroom peste 250 de specialisti in marketing, manageri si antreprenori, cu scopul de a crea o comunitate mai puternica de business.

La finalul sesiunii de prezentari, Victor Gavronschi, directorul agentiei Loopaa, a lansat in premiera revista MarComics in format print.

Ideea MarComics a pornit de la crearea unei serii de benzi desenate satirice si comice, despre situatii des intalnite in munca specialistilor de marketing si comunicare. Acestea au fost realizate saptamanal, timp de 4 luni pe parcursul anului, fiind postate mai apoi pe websiteul agentiei Loopaa. In cadrul evenimentului Marketing Tribe 2.0 a fost lansata oficial revista MarComics care cuprinde toate episoadele de benzi desenate si continut bonus cu privire la ideile din spatele episoadelor.

Oricine doreste sa intre in posesia unui numar al revistei poate sa comande unul de la adresa: www.loopaa.ro/marcomics

Infiintata in Cluj-Napoca, Loopaa MarCom este o agentie creativa de marketing care ofera servicii integrate de strategie de marketing si comunicare, digital, creatie si productie publicitara, pentru a livra valoare si rezultate afacerilor clientilor sai.

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: