Colliers își consolidează departamentul de research economic

Economistul Mihai Pătrulescu se alătură companiei de consultanță imobiliară Colliers, ocupând funcția de Head of Strategic Analysis, din care va coordona departamentul de research.

Mihai Pătrulescu are o experiență de cinci ani în cercetare economică în sistemul bancar, anterior ocupând poziția de senior economist în cadrul UniCredit Bank. Acesta preia funcția de la Daniela Popescu, care s-a alăturat în această toamnă departamentului de retail, în poziția de Senior Associate.

„Mediul de afaceri din România se află într-un punct de inflexiune și urmează să observăm un nou nivel de dinamism. Piața de real estate este îndeaproape conectată la această efervescență, ceea ce se reflectă în toate sectoarele: clădiri de birouri, spații industriale sau comerciale”, declară Mihai Pătrulescu, Head of Strategic Analysis, Colliers International, exprimându-și totodată entuziasmul de a se alătura companiei de consultanță imobiliară.

Prin atragerea lui Mihai Pătrulescu în echipă, Colliers își propune să aibă un discurs și mai puternic de promovare a României în fața investitorilor străini, prin fundamentarea sa pe informații relevante de macroeconomie.