Companii Stiri

Colliers își consolidează departamentul de research economic

9 nov. 2016 < 1 min

Colliers își consolidează departamentul de research economic

Reading Time: < 1 minut

Economistul Mihai Pătrulescu se alătură companiei de consultanță imobiliară Colliers, ocupând funcția de Head of Strategic Analysis, din care va coordona departamentul de research.

Mihai Pătrulescu are o experiență de cinci ani în cercetare economică în sistemul bancar, anterior ocupând poziția de senior economist în cadrul UniCredit Bank. Acesta preia funcția de la Daniela Popescu, care s-a alăturat în această toamnă departamentului de retail, în poziția de Senior Associate.

„Mediul de afaceri din România se află într-un punct de inflexiune și urmează să observăm un nou nivel de dinamism. Piața de real estate este îndeaproape conectată la această efervescență, ceea ce se reflectă în toate sectoarele: clădiri de birouri, spații industriale sau comerciale”, declară Mihai Pătrulescu, Head of Strategic Analysis, Colliers International, exprimându-și totodată entuziasmul de a se alătura companiei de consultanță imobiliară.

Prin atragerea lui Mihai Pătrulescu în echipă, Colliers își propune să aibă un discurs și mai puternic de promovare a României în fața investitorilor străini, prin fundamentarea sa pe informații relevante de macroeconomie.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: