Business Companii Stiri

Colosseum Mall își amână deschiderea pentru anul viitor

14 iul. 2020 < 1 min

Colosseum Mall își amână deschiderea pentru anul viitor

Reading Time: < 1 minut

Colosseum Mall din București, programat să fie inaugurat anul acesta, își amână deschiderea pentru 2021, în contextul impredictibilității mediului de afaceri sub impactul pandemiei Covid-19.

”Este o decizie naturală și responsabilă în contextul actual, pentru a diminua riscurile atât pentru noi ca dezvoltatori, cât și pentru brandurile care s-au alăturat proiectului nostru”, comentează Mihai Dinu, Director General al Colosseum Mall, decizia de amânare a finalizării proiectului. 

Deschiderea acestui mall din zona de nord vest a Bucureștiului implică o investiție de 30 milioane de euro și face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial existent, care este prezent pe piața locală de aproape 9 ani. Extinderea va consolida și mixul existent de chiriași, care include retaileri precum Carrefour, Leroy Merlin, Altex, Jysk, Sport Vision, LC Waikiki, Pepco etc. 

În prezent, Colosseum Mall are deja 85% din spații contractate spre închiriere. Mixul de chiriași include branduri cunoscute de modă, cafenele, restaurante și divertisment.

Centrul comercial Colosseum are un grad de ocupare de 100%, iar odată cu lansarea Colosseum Mall, suprafața închiriabilă va atinge 54.500 mp.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: