Lifestyle Stiri

Comandă, mănâncă, iubește

14 feb. 2017 < 1 min

Comandă, mănâncă, iubește

Reading Time: < 1 minut

Aproape jumătate dintre meniurile de prânz comandate de Ziua Îndrăgostiților au inclus deserturi

Românii au prins gustul Valentine’s Day, lucru vizibil inclusiv în comenzile online de mâncare plasate pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților. Potrivit informațiilor foodpanda, cea mai mare platformă de food ordering din România, mai bine de 40% din meniurile comandate acasă sau la birou, până în ora 14:00, au inclus dulciuri precum papanași cu dulceață, clătite cu ciocolată, dar și gogoși.

Procentul meniurilor cu desert inclus va crește odată cu comenzile pentru masa de seară, intervalul în care se așteaptă și cea mai mare cerere pe platforma de food ordering, după cum mai arată informațiile foodpanda. Majoritatea restaurantelor listate pe foodpanda au pregătit meniuri speciale dedicate îndrăgostiților, în care desertul este piesa de rezistență.  

Dacă în jurul prânzului, opțiunile de „dulce” s-au îndreptat spre deserturi populare, multe dintre ele tradiționale, spre seară, după ora 18:00, sunt așteptate comenzi separate de desert, pentru preparate mai sofisticate, precum souffle cu ciocolată, panna cotta, mousse-uri sau tarte cu fructe.

„Februarie și martie sunt printre cele mai aglomerate luni ale anului, numărul comenzilor înregistrate pe platformă înregistrând o creștere considerabilă. Valentine’s Day este sărbătoarea care dă startul acestei perioade, mulți îndrăgostiți alegând să sărbătorească în intimitatea căminului, cu o cină romantică în doi”, spune Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: