Companii Stiri Tech

Compania românească DocProcess își deschide birou în SUA

27 apr. 2021 2 min

Compania românească DocProcess își deschide birou în SUA

Reading Time: 2 minute

DocProcess, lider în automatizarea proceselor de business în România, a deschis un birou comercial în Statele Unite ale Americii. Biroul din Austin, Texas, va fi condus de Salim Sunderji, recent numitul CEO la nivelul Grupului.

„Odată cu intrarea Morphosis Capital în acționariatul DocProcess, am dezvoltat împreună o strategie de expansiune a companiei pentru a deveni un jucător global. Ne dorim să fim prezenți pe piețe importante din întreaga lume nu doar prin serviciile pe care le oferim, dar și prin puncte de lucru locale. Deschiderea unui birou comercial în SUA reprezintă un pas natural în dezvoltarea noastră, piața americană fiind recunoscută pentru deschiderea către tehnologie, în special pentru produse și soluții de automatizare a afacerilor.”

Liviu Apolozan, Președinte și VP Strategie, DocProcess

Salim Sunderji va conduce biroul din Austin și se va concentra pe construirea unei echipe locale și atragerea de clienți noi pe piața americană. Pe lângă dezvoltarea operațiunilor din SUA, Salim Sunderji este responsabil și pentru stabilirea de parteneriate globale și extinderea serviciilor DocProcess în Marea Britanie, Orientul Mijlociu și India.

„Avem în vedere realizarea unor parteneriate cu diverși integratori pentru a accelera împreună utilizarea suitei de soluții DocProcess de către companiile de pe piața americană. Beneficiul major oferit de platforma de Business Ecosystem Automation a DocProcess este că se adresează tuturor tipurilor de companii, indiferent de industria în care activează. Fără să își modifice infrastructura de lucru sau procesele interne, prin intermediul soluțiilor noastre personalizate, companiile își pot îmbunătăți și eficientiza activitatea.”

Salim Sunderji, CEO și coordonatorul biroului din SUA al DocProcess

Biroul din Austin este cea de-a treia locație deschisă de DocProcess în afara României. În 2018, compania a inaugurat un centru de cercetare și dezvoltare în Grenoble, Franța, iar în aprilie 2020 compania a deschis un birou comercial în Paris. Din numărul total de 63 angajați DocProcess, 17 lucrează în birourile din afara României.

Transformarea digitală s-a accelerat

Având în vedere rapiditatea cu care transformarea digitală ajunge să fie din ce în ce mai importantă pentru companiile din întreaga lume, DocProcess se așteaptă ca solicitările pentru automatizare și eficientizare a fluxurilor de lucru să crească exponențial pe piața americană, europeană, în Orientul Mijlociu și Asia.

Conform unui sondaj PwC, 48% din directorii financiari (CFO) au în agendă accelerarea inițiativelor de automatizare și implementarea lucrului de la distanță, iar 49% din directorii executivi (CEO) vor mări semnificativ bugetele de investiții pentru transformare digitală.

Principalele beneficii ale implementării platformei de Business Ecosystem Automation a DocProcess sunt accelerarea proceselor operaționale prin reducerea considerabilă a numărului de ore lunare pentru procesarea facturilor și plăților, economiile de numerar, precum și o mai bună luare a deciziilor datorită accesului la date de calitate și în timp real.

DocProcess livrează soluții de automatizare unor companii globale precum Carrefour, Cora, Mondelez, Strauss, eMAG și unor companii antreprenoriale românești precum E-Boda, Altex și Flanco.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: