Marketing Stiri

Competitie de design creativ

13 feb. 2015 < 1 min

Competitie de design creativ

Reading Time: < 1 minut

Anul acesta, la anivesarea a 10 ani de la lansarea biroului Cannes Lions in Romania si tot  atatia de la initierea programului de MBA Creativ de la The Alternative School for Creative Thinking, Cannes Lions Romania, Antalis si BDC anunta competita de design grafic si design de obiect  “First 10 Golden Years”.

Foto: Dreamstime

In competitie sunt invitati sa participe tinerii cu varste de pana in 28 de ani, specializati in domeniul designului grafic si al celui de obiect. Participantii pot inscrie solutiile individual sau in echipe.

Brieful de concurs poate fi solicitat la win@canneslions.ro si trebuie rezolvat pana pe 21 februarie.

Cele mai bune idei vor fi premiate cu burse in valoare de 2500 de euro la The Alternative School / Semestrul Cannes, care incepe la sfarsitul lunii februarie.

Dupa 8 saptamani de studiu si competitii interne, cea mai buna echipa a Scolii va pleca spre Cannes, reprezentand Romania in competitia de Design  de la Cannes Lions de anul acesta.

In 2013, Alex Haidamac si Natalia Sfetcu, una dintre echipele alternative, a fost premiata cu aur la aceeasi competitie unde au participat alte  17 echipe din tari cu traditie in  domeniu.

Castigatorii concursului “ First 10 golden years”  vor fi anuntati pe 26 februarie, in cadrul evenimentului “The Best of Design” / “ The best of Product Design” , primul din seria de evenimente “The Best of Cannes” de anul acesta.

Lucrarile aflate pe shortlist si cele castigatoare vor putea fi descoperite si analizate in contextul aceluiasi eveniment.

Juratii competitiei sunt: Teodora Migdalovici – Ambasador Lions Festivals, Alina Penciu si Ioana Bobi – Antalis, Bianca Dumitrascu, medaliata cu gold la Cannes 2014, Alexandru Haidamac, medaliat cu aur la Cannes 2013, si Olga Sanda, BDC.

Partenerii proiectului sunt Antalis Romania, Arjowiggins si Bucharest Design Center.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: