Business Companii Stiri

DHL își triplează capacitatea de transport

19 iul. 2021 2 min

DHL își triplează capacitatea de transport

Reading Time: 2 minute

DHL își triplează capacitatea de transport și a început modernizarea și extinderea sediilor operaționale din Constanța, Bacău și Suceava. Valoarea investitiilor pentru perioada 2020 – 2021 este de aproximativ 1,5 milioane de euro.

Boeing 737

Cea mai importantă investiție de anul acesta este dedicată partenerilor din partea de centru-nord-vest a țării.  Începând cu luna iulie, DHL operează cu o nouă aeronavă Boeing 737, care deservește, prin terminalul operational situat în incinta Aeroportului Internațional din Cluj –Napoca, clienții din această zonă a țării. Noua aeronavă aduce beneficii importante, precum triplarea capacității de transport, un proces mai sigur de încărcare și descărcare a coletelor, capacitatea de a transporta pe cale aeriană colete grele, de peste 200 de kg, cu un timp de tranzit mai mic.

Din terminalul operațional de la Cluj-Napoca sunt deserviți partenerii DHL din județele Alba, Bistrița – Năsăud, Cluj, Harghita, Sălaj, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sibiu.

Extinderea unor sedii operaționale

Totodată, până la finalul anului, DHL va extinde și moderniza sediile operaționale din Constanța, Bacău și Suceava.  Pentru următorii 5 ani, compania și-a planificat modernizarea tuturor sediilor operaționale și a centrelor de expedieri (ServicePoints), printr-un plan amplu de investiții.

Operarea unei aeronava cargo noi, cu capacitate de transport de 20 de tone, dedicată zonei de centru si nord-vest a țării demonstrează înca o data interesul major al companiei noastre pentru piața din Romania. Ca lider pe o piață foarte dinamică, avem misiunea de a răspunde permanent celor mai exigente solicitări ale clientilor nostri, prin  oferirea de soluții noi și investitii operationale. Ne propunem să livrăm excelență într-o lume digitală până în 2025, de aceea ne actualizăm și îmbunătățim constant sistemele, procesele și programele noastre. Avem încredere că toate aceste investiții, dublate de rețeaua extinsă pe tot teritoriul României și de  acoperirea la nivel global, vor întări poziția noastră de lider pe piața din România, a declarat Agnieszka Błaś, Director General DHL Express Romania.

DHL este prezentă de 30 de ani pe piaţa din România, având în prezent peste 500 de angajaţi. Compania operează cu 3 aeronave în București, Cluj și Timișoara, deţine o flotă de peste 200 de maşini şi oferă o acoperire de 100% la nivel naţional, prin cele 48 de locaţii.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: