Brand Focus Lifestyle

Creativo susține ateliere de croitorie unice pe piața românească

29 oct. 2019 2 min

Creativo susține ateliere de croitorie unice pe piața românească

Reading Time: 2 minute

Atelierele ILBAH, Cusut și Brodat și Tipare de Croitorie organizează în perioada 2 – 3 noiembrie, unul dintre cele mai așteptate evenimente de fashion ale acestui sezon. Creativo va susține numeroase ateliere de croitorie, desen, drapaj, croit după tipare sau broderie computerizată, ateliere unice pe piața din România.

Traineri cu experiență din industria de fashion vor susține peste 15 conferințe, 40 de ateliere sau demonstrații gratuite, dintre care 8 ateliere de croitorie, 18 ateliere de desen, drapaj și croit după tipare, 8 ateliere de scan&cut și 4 ateliere de broderie computerizată. Pe lângă atelierele interactive, participanții vor avea ocazia să folosească mașini performanțe, industriale sau de uz caznic, puse la dispoziție de Brother.

Creativo organizează în premieră 2 seminarii despre “Digital Design- The New MUST” și “Building a business in the Digital Era”, dar și 6 ateliere unde puteți învăța cum să faceți trecerea de la realizarea tiparelor de mână la realizarea tiparelor digitale pe calculator, susținute de specialiștii Gemini CAD Systems. Totodată, cei de la WILCOM aduc alte 2 seminarii despre “Limitări și Provocari în digitizare” și “Introducere în broderia cu mașina”.

În cadrul a 12 conferințe creative, pe scena Creativo vor urca Maurice Munteanu, stilist și fashion editor Elle România Creativo într-o conferință despre kitsch și stil, moderată de Nicoleta Ispașescu. Silvia Șerban, Mirela Diaconu, Veronica Frisan, Diana Amar, Amos Midas sau Dragoș Constantine sunt doar câțiva dintre designerii care vor vorbi despre pasiunea lor iar Andra Andreescu și Ana Florea (AFMF) vor susține conferința “Fashion Up – povești spuse de cei mai buni”.

Otravă, Ines Turturică, Alina Vlad și Roxana Maya vor vorbi despre promovarea în industria de fashion, “The BRAIN behind the brand”, iar Deea Codrea, Ioana Visanescu, Denisa Matei și Mihaela Gurău vin să vorbească despre “cum stă treaba cu influencereala asta”. De asemenea, Christian Tudose, Raluca Margescu și Alex Matei, fotografi specializați în fotografia de fashion, vin să vorbească despre trendurile anului 2020.

Creativo aduce conferințe dedicate antreprenorilor precum Start-up Nation 3.0 – Provocări și Oportunități. Cristian Ionuț Burcea, Manager Regional al BT Mic, va împărtășii cu participanții secretele finanțării afacerilor mici, Florin Jianu, președinte al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii, Radu Mărgărit și Vlad Iliescu vor vorbi despre antreprenoriat în România. De asemenea, pentru că online-ul a ajuns principalul instrument de promovare, nu putea lipsi conferința “Grow your Business – Strategii de marketing online pentru industriile creative” susținută de Florin Petu.

Evenimentul este susținut de Banca Transilvania și Brother și se va desfășura la ARCUB în intervalul orar 10:00-19:00.

Participarea la Creativo este gratuită dar pentru a participa la Conferințe și Ateliere, în limita locurilor disponibile, este nevoie de înscriere prealabilă pe site.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: