Lifestyle Stiri

Cu Uber în Vamă de 1 Mai

21 apr. 2017 2 min

Cu Uber în Vamă de 1 Mai

Reading Time: 2 minute

În weekend-ul 28 aprilie – 1 mai, UBER derulează serviciul pilot UberVAMA, prin care cei care plănuiesc să conducă din București spre Vama Veche mai pot lua cu ei în mașină până la trei persoane, atât spre mare, cât și la întoarcere

Șoferii vor putea lua cu ei până la trei pasageri în mașină, iar costul unei curse va fi de 150 de lei, sumă ce poate fi împărțită egal între pasageri, cu opțiunea „Împarte tarif” (Split fare).

Conform datelor din anii trecuți, peste 60.000 de mașini sunt așteptate pe litoral în weekend-ul 28 aprilie – 1 mai, dintre care peste 25.000 vor ajunge în Vama Veche.

Cum poți să împarți mașina cu alți oameni în drum spre și de la mare, prin UberVAMA?

Primul pas este să te înscrii pentru a putea conduce cu UBER. Ulterior, echipa UBER te va contacta pentru a-ți explica următoarele etape. Trebuie să ai permis de cel puțin un an, o maşină bine întreţinută, un cazier auto fără incidente grave și un cazier judiciar curat.

Vineri, 28 aprilie și apoi luni, 1 mai, intră online în aplicația UBER pentru parteneri în oricare dintre intervalele orare 8:00 – 10:00, 12:00 – 14:00 sau 16:00 – 18:00.

Aplicaţia te va conecta cu un pasager sau cu un grup de până la trei pasageri care merg în Vamă. Procedează la fel și la întoarcere.

Cu UberVama poți lua maxim 3 pasageri. Indiferent de numărul călătorilor, costul unei curse cu UberVAMA va fi de 150 de lei pe sens.

Important de știut: în funcție de numărul solicitărilor, ia în calcul și posibilitatea ca aplicația să nu te conecteze într-un anumit interval orar cu alți oameni care merg în Vamă sau spre București. În această situație, poți alege să aștepți următorul interval orar sau să pornești oricum la drum.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: