Tech

Cum poti sustine inovatia pe Facebook

mai 17, 2013 < 1 min

Cum poti sustine inovatia pe Facebook

Reading Time: < 1 minut

Daca vrei sa te alaturi campaniei „Sustinem inovatia” iti poti schimba imaginea de fundal de pe Facebook pentru a-ti arata sprijinul. Poti alege una dintre cele doua imagini pe care le gasesti mai jos (click dreapta si salvezi imaginea pe computerul tau, dupa care o poti incarca si pune ca imagine de fundal pe Facebook)

Biz si DDB Romania au lansat campania „Sustinem inovatia!”, a carei idee este foarte simpla: atunci cand sustii o inovatie esti parte din ea.

Avem oameni extraordinari, inventatori recunoscuti pe plan international, care reprezinta Romania mai bine decat orice brand de tara, sunt cvasi-necunoscuti in tara si nu sunt sustinuti in eforturile lor de a-si pune in practica inovatiile.

Campania „Sustinem inovatia” reprezinta o platforma de promovare a romanilor ale caror inventii pot schimba lumea in care traim. Ii incurajam sa trimita ideile lor inovatoare, care vor fi analizate de un juriu format din inventatori cunoscuti, personalitati ale mediului de business si academic din Romania, urmand ca cele mai bune dintre ele sa fie promovate si sustinute pentru a se concretiza in produse palpabile.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: