BizRemote by certSIGN Stiri

Cum s-au pregătit București Mall și Plaza România pentru redeschidere

13 iun. 2020 2 min

Cum s-au pregătit București Mall și Plaza România pentru redeschidere

Reading Time: 2 minute

Anchor Grup a luat măsuri suplimentare de protecție față de cele recomandate de autorități pentru redeschiderea Plaza România și București Mall-Vitan din 15 iunie.

Astfel, în premieră în România, a fost implementat în București Mall-Vitan un sistem de igienizare cu tehnologie UV a mâinilor curente la scările rulante, care dezinfectează constant banda din interior și permite astfel utilizarea acesteia în siguranță în orice moment, eliminând riscul de transmitere a bacteriilor și virușilor.

„Ne-am conformat cu toate cerințele autorităților, dar am implementat și măsuri suplimentare de protecție, pentru că facem tot ce ne stă în putință pentru a asigura protecția sănătății clienților, angajaților noștri și a tuturor celor care lucrează în centrele comerciale. Astfel, am investit în măsuri de siguranță suplimentare menite să ofere siguranța faptului că protecția este prioritară în centrele noastre comerciale”, a declarat Affan Yildirim, Director General, membru în Consiliul de Administrație al Anchor Grup și membru al Consiliului de Administrație MallDova.

Sistemele de ventilație ale celor două centre comerciale folosesc doar aport de aer proaspăt din exterior de până la 100%, 24 de ore pe zi, șapte zile din șapte, toate filtrele de aer au fost înlocuite, iar frecvența de curățare și dezinfectare a centralelor de tratare a aerului a fost crescută prin intensificarea operațiunilor de revizie. În cele două mall-uri vor fi instalate sisteme de purificare a aerului în lifturi.

La intrările în centrele comerciale, clienții au la dispoziție dozatoare cu substanțe pentru dezinfectarea mâinilor, mochetele au fost impregnate cu dezinfectant și au fost instalate porți pentru verificarea temperaturii corporale, conform cerințelor autorităților.

Pentru distanțare socială, fluxurile de intrare și ieșire ale clienților au fost separate, iar fiecare intrare este monitorizată de un agent de pază pentru verificarea purtării măștii de protecție. Utilizarea lifturilor este recomandată pentru cel mult două persoane în cazul în care nu sunt membri ai aceleiași familii. Utilizarea cărucioarelor pentru copii puse la dispoziția clienților a fost suspendată temporar.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: