Marketing Stiri

De 11 ori Pepsi

7 iul. 2014 2 min

De 11 ori Pepsi

Reading Time: 2 minute

Pepsi a lansat, in cadrul platformei Next 11, aplicatia de Facebook “Next 11 – Pepsi premiaza pasiunea pentru fotbal″

In perioada mai – iunie 2014, tinerii pasionati de fotbal s-au putut inscrie alaturi de prietenii lor in aplicatia Next 11 de pe pagina de Facebook Pepsi. Tot ce trebuiau sa faca era sa mentioneze in aplicatie unde urmeaza sa joace (data, ora si locul exact) pentru a putea primi vizita Pepsi cu premii: doze de suc, mingi de fotbal cu autograful lui Gheorghe Hagi, echipamente Next 11 si chiar vizita lui Hagi pe teren.

In trei saptamani, in aplicatie s-au inscris 6383 de tineri care au format 1384 de echipe din 476 de localitati din toata tara.

Cele mai multe inscrieri au fost inregistrate in Bucuresti, urmat de Galati si Iasi. Cea mai mare parte din utilizatorii inscrisi au fost baieti, dar si fetele s-au dovedit a fi pasionate de fotbal inscriind echipe in aplicatie. Majoritatea utilizatorilor (83%) aveau varsta cuprinsa intre 14 si 24 de ani.

In prima saptamana de la lansarea aplicatiei, Gheorghe Hagi a surprins pe teren o echipa norocoasa, care a avut onoarea de a juca alaturi de regele fotbalului romanesc.

Pepsi impreuna cu Academia de fotbal Gheorghe Hagi au lansat Next 11 – Echipa Viitorului, platforma care isi propune sa ofere conditiile optime de pregatire generatiilor viitoare de jucatori de top in fotbalul international prin investitia din prezent in tinerii cu potential.

Echipele care au contribuit la dezvoltarea si promovarea proiectului sunt formate din:

PepsiCo:Calin Clej -Senior Marketing Manager Beverages East Balkans & EER CSD Platforms Activation, Adriana Nestoriuc -Associate Marketing Manager CSD & Juices Romania, Alina Craciunoiu– Assistant Brand Manager Colas, Ana-Maria Nastase -PR Specialist.

Golin: Monica Botez – Partner, Irina Roncea -Director, Corporate Division; Teodora Ieseanu -Media Associate, Raluca Duta -Community Manager.

Kaleidoscope – Proximity: Tudor Mardar – Art Director, Ionut Mustata– Copywriter, Alexandru Okros – Front end Developer, Mihai Cojan – Solutions Architect, Vlad Ciocan – Director of Interactive, Adriana Fari Palko – Group Community Manager, Adrian Hincu – Account Director, Ioana Brebu – Account Manager, Oana Petrescu – Account Executive.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: