Finanțe Stiri

Deloitte, nou Partener pentru consultanță financiară

iul. 9, 2018 2 min

Deloitte, nou Partener pentru consultanță financiară

Reading Time: 2 minute

Deloitte România anunță că Burcin Atakan s-a alăturat conducerii firmei ca Partener în practica de Consultanță Financiară. În această calitate, Burcin Atakan are misiunea de a poziționa practica de Forensic a Deloitte în România și Bulgaria drept lider de piață și să întărească legăturile firmei cu comunitatea de afaceri turcă.

“Reputația joacă un rol fundamental în viața oricărei companii. Scopul serviciilor Forensic este acela de a proteja numele unei companii veghind asupra imaginii acesteia și atenuând riscurile legate de conformitate și mită. Cu experiența sa solidă, Burcin va avea o contribuție puternică în sprijinul afacerilor clienților noștri și în practica de Consultanță financiară, fiind astfel o inspirație pentru echipă”, a spus Lars Wiechen, Partener coordonator Consultanță Financiară Deloitte România.

Burcin Atakan și-a început cariera în 1996 și are 22 de ani de experiență în domeniul forensic. Anterior a lucrat în industria financiară din Turcia, în departamentul Forensic al unei alte companii Big 4, la Istanbul și la București. Burcin Atakan se află în România din 2011 și a coordonat practica de investigarea fraudelor și litigii pentru clienți de aici, din Bulgaria, dar și din alte țări din Balcani. Experiența sa include peste 100 de investigații de tip forensic și forensic due diligence. Burcin a oferit clienților sprijin pentru complianță prin intermediul unor reglementări precum AML (combaterea spălării banilor și atacuri teroriste financiare) și UK Bribery Act. A mai fost implicat în arbitraje locale și internaționale ca martor expert, iar rapoartele sale au servit arbitrilor în numeroase cazuri. Totodată, el a oferit sprijin unor distribuitori din domeniul energiei pentru prevenirea furtului de energie.

“Sunt încântat să mă alătur Deloitte, o companie conectată la tendințele globale, care susține afacerile din România și din toată lumea. Alături de colegii mei, sunt onorat să-mi folosesc experiența pentru a ajuta clienții Deloitte să exceleze”, a spus Burcin Atakan.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: