Stiri Tech

Oracle propune o cale mai rapida spre cloud

oct. 5, 2015 2 min

Oracle propune o cale mai rapida spre cloud

Reading Time: 2 minute

Oracle lanseaza si in Romania FAST CLOUD, initiativa de start pentru cei care utilizeaza pentru prima oara serviciile cloud in Europa Centrala si de Est.

Initiativa FAST CLOUD consta in tehnologii cloud moderne si accesibile pentru testarea bazelor de date si aplicatiilor Java. Oferta cuprinde o platforma completa de testare si dezvoltare si o zi de servicii Oracle Consulting, ce vor ajuta consumatorii sa isi construiasca primele solutii publice cloud cu cele mai bune practici asociate.

„Asa cum evidentiaza studiul recent «Oracle Cloud Agility», multe organizatii nu pot sa dezvolte, sa testeze si sa lanseze rapid noi aplicatii, lasandu-le slab pregatite in confruntarea cu competitia”, spune Sorin Mindrutescu, Oracle Romania Country Manager & Oracle CEE PaaS Leader. „Aceasta initiativa aduce o solutie eficienta din punct de vedere a costurilor pentru toti cei care inteleg in mod clar beneficiile agilitatii cloud, dar inca au dificultati in a face primii pasi in Cloud. Acum, pot implementa cu usurinta primele servicii Database Cloud sau Java & Database Cloud, ca o fundatie pentru viitoare proiecte Cloud mai complexe.”

Pachetele DATABASE CLOUD si JAVA CLOUD sunt disponibile pana la 31 mai 2016, sub termenii si conditiile uzuale. Pentru mai multe detalii despre oferta FAST CLOUD, contactati reprezentanul local Oracle, Gabriel Cocean, la telefon 0213.679.599 sau email.

„Ambele pachete Database si Java vin cu pachete standard de abonamente cloud si cu servicii de consultanta incluse. Acestea sunt foarte simplu de utilizat si consumat, cu preturi transparente si o cale definita de implementare, aducand astfel valoare imediata utilizatorilor”, spune Sorin Mindrutescu. Potrivit acestuia, studiul „Oracle Cloud Agility” releva faptul ca beneficiile livrate de serviciile de cloud nu sunt inca utilizate in intregime de catre business-urile din intreaga lume. „Pe de alta parte, am descoperit ca cei mai multi CIO sunt mai atenti la modelul de adoptie si la felul in care au de gand sa-si planifice migrarea spre cloud. Aceasta initiativa ajuta la intampinarea asteptarilor, aratand in mod clar beneficiile pentru business-uri”, adauga oficialul Oracle.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: