Companii Stiri

eMAG a livrat 73% dintre comenzile de Black Friday în doar 5 zile

19/11/2019 2 min read

author:

eMAG a livrat 73% dintre comenzile de Black Friday în doar 5 zile

Reading Time: 2 minute

O bună parte dintre comenzile eMAG (73%) au fost livrate în primele cinci zile de la debutul Black Friday, 62% dintre acestea ajungând deja la clienți.

În primele două zile, 265 de tiruri cu produse au părăsit depozitul eMAG către hub-urile curierilor, aproximativ 113.000 de comenzi fiind livrate sâmbătă și duminică.

“Având în vedere planificarea făcută cu firmele de curierat și Poșta Română, livrările s-au efectuat foarte bine anul acesta. Este, probabil, cea mai mare schimbare față de edițiile anterioare ale Black Friday. Suntem încrezători că ne vom îndeplini promisiunea de a livra până pe 28 noiembrie. Astfel, crește încrederea în comerțul online, salvezi timp și bani comandând online”, a declarat Alexandru Niculescu, director de operațiuni, eMAG.

Prima comandă, livrată chiar în ziua de Black Friday

Primele trei comenzi au fost plasate din Sibiu, înainte de ora 14:00, București și Iernut, cea mai complexă comandă fiind constituită din produse din 31 de categorii diferite.

Atunci când vine vorba despre metodele de livrare alese, lockerele easyboz au ajuns la 16% din totalul comenzilor la doar un an de la lansarea acestui concept.

Comanda ridicată cel mai rapid din lockerele easybox a petrecut doar 22 de minute în sertarele punctului de pick-up, până în prezent, peste 30% dintre comenzile livrate în easybox fiind ridicate în primele două ore de la încărcare. Comenzile de Black Friday se vor livra până în data de 28 noiembrie 2019.

Comanda livrată cel mai repede a fost plasată în primele minute de la startul Black Friday, ajungând la destinatar, prin curier, în București, sectorul 2, la ora 13:41.

eMAG și firmele de curierat partenere- FAN Courier și Sameday- au investit anul acesta peste 30 de milioane de euro în centre logistice, mașini, tehnologie și în lockerele easybox, compania pregătindu-se temeinic pentru vârful vânzărilor din decembrie, luna cadourilor.

În plus de livrarea efectuată prin intermediul curierilor, comenzile pot fi ridicate dintr-unul din cele 625 oficii ale Poștei Române, de la cele 250 de lockere easybox sau din showroom-urile eMAG.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă