Companii Stiri

Dent Estet: afaceri de 67 milioane lei în pandemie

12 mart. 2021 2 min

Dent Estet: afaceri de 67 milioane lei în pandemie

Reading Time: 2 minute

Grupul de clinici Dent Estet anunță o cifră de afaceri de 67 milioane lei înregistrată în 2020, în creștere cu 5% față de aceeași perioadă a anului anterior.
Dent Estet, parte a grupului medical MedLife, a continuat strategia de extindere la nivel național și a ajuns la un număr total de 11 clinici care acoperă o suprafață de 3.300 mp, 62 unituri dentare, 124 medici și 350 de angajați, arată compania, într-un comunicat de presă.
“2020 a fost un an dificil pentru întreaga societate, inclusiv pentru piața de medicină privată din România. Întreg grupul MedLife a avut ca focus siguranța și sănătatea pacientului și a personalului medical, protocoale suplimentare fiind implementate în toate unitățile noastre. Al doilea obiectiv al companiei a fost valorificarea oportunităților de dezvoltare, iar DENT ESTET a avut o evoluție matură, o strategie care s-a bazat deopotrivă pe dezvoltarea segmentului de implantologie la un nivel unic pentru România, și pe extinderea teritorială sănătoasă, prin prima achiziție din istoria grupului a unei clinici dentare, în Brașov”, spune Mihai Marcu, CEO și președinte MedLife Group. 
Deși 2020 a fost un an marcat de o criză fără precedent în sănătate, clinicile stomatologice fiind închise complet timp de două luni în baza Ordonanței Militare din martie, ritmul de dezvoltare a grupului DENT ESTET nu a fost afectat.
Grupul și-a continuat strategia de extindere la nivel național, prin preluarea pachetului majoritar de acțiuni al Krondent, din Brașov, clinică recunoscută la nivel național prin supra-specializarea în tratamente dentare cu laser, se arată în comunicat.
„Anul trecut a reprezentat o adevărată provocare pentru întreaga piață de stomatologie din România, și nu numai. Obiectivul nostru major a fost siguranța pacienților și suntem mândri că munca susținută și dedicarea cu care ne întâmpinăm pacienții de 22 de ani sunt răsplătite cu încredere. 2020 a reprezentat, totodată, anul unui parteneriat istoric pentru medicina dentară din România. Am devenit parte a MALO Dental International, cea mai puternică rețea de clinici specializate în implantologie din lume, cu acoperire în 20 de țări. Am pus, astfel, România pe harta implantologiei mondiale și ne-am consolidat poziția de clinică preferată de pacienții care se confruntă cu cazuri complexe”, spune dr. Oana Taban, Fondator & Director General al grupului DENT ESTET.  

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: